| Witamy na forum (tu sie witac) |
| Autor | Wiadomość |
zakk Member     Skąd: Postów: 449 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
"Sometimes I wish the rest of my life may be spent somewhere in Tibet with clean air, bright sky and hopefully a clean mind. That's my wish." The Dalai Lama |
|
| 05-09-2004 13:30 | |
 |
agapumpkins Junior Member    Skąd: Postów: 45 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
|
a ja tujestem od wczoraj gram 2 lata
i im dłużej gram i odkrywam tajniki "basu" tym bardziej przekonuje sie ze nie umie grac :] a instrument mi sie podoba, bo jest taki logiczny:] matematyczny:] a logika to podstawa:]
pozdrawiam : : |
|
| 05-09-2004 14:40 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
aga wżuć w końcu jakiegoś avatarka!!! Będzie tak jakoś milej dla oka czytać te posty i wogóle  |
|
| 05-09-2004 14:42 | |
 |
agapumpkins Junior Member    Skąd: Postów: 45 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
|
aga wżuć w końcu jakiegoś avatarka!!! Będzie tak jakoś milej dla oka czytać te posty i wogóle  ok ok poszukam czegoś ciekawego 
|
|
| 05-09-2004 14:47 | |
 |
rhaist Member     Skąd: Postów: 325 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
jestem krzys...z polic...i sie wogle wstydze mowic o sobie :roll: na basie grac sie staram juz 3 rok... i i tak nic z tego
dlatego podlamany czesto chodze na : : BEAD http://myspace.com/aelim |
|
| 05-09-2004 15:04 | |
 |
|
próbuje wrzucic emblemacik ale jak narazie "nie da się". zrobilam juz odpowiedni obrazek 4kb, fotka 79X79 pikseli i nie umie tego wrzucic:/ posiedze troche to zobacze jak to działa |
|
| 05-09-2004 15:07 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
 może coś teges : :
|
|
| 05-09-2004 15:26 | |
 |
corvax Nic nie wnoszący do tematu      Skąd: Olsztyn Postów: 1,265 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
a ja jestem corvax i gram na basie  ... FENDERZY brotherhood #4 (Jazz Bass Active V) ... |
|
| 05-09-2004 15:48 | |
 |
NuBel Posting Freak       Skąd: Postów: 2,120 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
No ale to jest tak, że faceci (a przynajmnije czesc z nich) witają wylewnie wszelkie panny basistki, a panny nie witaja juz tak wylewnie facetów. Wniosek jest taki, że wylewnie witajacy faceci odbiegaja od normy jaka sa niewylewnie witajacy faceci oraz niewylewnie witajace kobiety..ergo (wdech)... ci wylewni kolesie musza miec w tym jakis interes... i tu wątek mozna ciagnąć...ale uświadomiłem sobie że chyba mi sie moje obecne zajęcie za bardzo na mózg rzuca i zaczynam doszukiwać się na tym forum jakiś kryminologicznych aspektów ...więc dość o tym ...na basie trza grac... : : "Nie chodzi o to żeby kogoś złośliwie wkręcać ale żeby go popchnąć i poszybować razem z nim" (FlameCS4+PickupDelanoMC4FE+PreampEMG-BQSControl) --> Head LDM VBA 160 --> Yamaha bbt 210s  KUPIE D-TUNER DO MusicMana |
|
| 05-09-2004 15:57 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
Kobiety od dawien dawna zasługują na szczególne traktowanie i tak zostanie. Czy w tym coś złego? Dzięki temu świat jest lepszy : :
A poztym miło dowiedzieć się, że jakaś ładna dziewczyna zamiast piłować w nieskończoność szpony, gra na basie, czyli robi to, co wszyscy bardzo kochamy  |
|
| 05-09-2004 16:03 | |
 |
basistka Suga Mama       Skąd: Poznań Postów: 2,389 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
No ale to jest tak, że faceci (a przynajmnije czesc z nich) witają wylewnie wszelkie panny basistki, a panny nie witaja juz tak wylewnie facetów. :: a dzie tam.. mnie i tychy juz nikt wylewnie nie wita. a lasky na basach to po prostu ich malo, to sie facety ciesza, ze egzotyka (do czasu, hehe)
http://www.nailquartet.com http://www.myspace.com/szopka - luty: koncert w Trójce http://tfaruk.art.pl/ |
|
| 05-09-2004 16:17 | |
 |
| |
| 05-09-2004 16:34 | |
 |
Panda Bai Bu Chuan Yang       Skąd: Kraków/Jarosław Postów: 3,717 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 05-09-2004 16:55 | |
 |
Basstard Wombat zwany Kotem       Skąd: W-wa Postów: 3,415 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
a instrument mi sie podoba, bo jest taki logiczny:] matematyczny:] a logika to podstawa:] A ja powtarzałem 2 kl. ogólniaka z powodu niezdanej fizyki (mimo wielu godzin nauki i korepetycji), matematyk to tylko z litości mnie przepuścił żebym maturę mógł zdać, a teraz mam poprawkę z logiki (KTO DO CIĘŻKIEJ KURWY NĘDZY WYMYŚLIŁ, ŻEBY DAWAĆ LOGIKĘ NA 3 ROKU ANGLISTYKI???!!!)... A bas i tak kocham i tak już pozostanie (uczucia nie mają wiele wspólnego z logiką, hie hie)
Anyway... Jestem Jarek aka Basstard aka Darkshines (gdyby ktoś zawędrował kiedyś na forum Muse...), co poniektórzy znają mnie już osobiście (wyrazy współczucia), a reszta - od roku mniej więcej - za pośrednictwem tego forum (i jego poprzednika). Gram od 9 i pół roku, co wcale nie wpływa znacząco na moje umiejętności (a właściwie ich brak). Pozdrawiam i w ogóle.
And now for something completely different: the larch.
Come to my BASSMENT, baby! Braderhud of Melissa Auf der Maur is teh SEXXX!!!!11 Założyciel i Członek (hy hy hy) #1 of the (an)Ofiszyl Alembik Klab Poulend
To jest w ogóle największy sukces rock and rolla – żeby wstawać wtedy, kiedy się człowiek wyśpi. |
|
| 05-09-2004 18:39 | |
 |
ANTonio Jestem kamieniem! Daj hardcore'a!       Skąd: Kościan Postów: 6,463 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
nie macius. tylko nie macius. do maciusiow to my tu mamy awersje. macieju niech pozostanie. Dobra moge byc Antek, albo ANTonio, moze nawet ANTipop. Jak kto woli. Dla znajomych nawet chuj
Brotherhood of "Wsadź se swój aparat w dupę" Have no power in your cock? You'll find it in funk-rock!

|
|
| 05-09-2004 21:36 | |
 |
| |
|