Odpowiedz Napisz temat 
Strony (63):« Pierwsza < Poprzednia  1  2  3  4  [5] 6  7  8  9  Następna > Ostatnia »
1 Głosów - 5 Średnio   Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
AutorWiadomość
FurioSan
Tak naprawde Aval

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

poszukuje 2giego gtarula .

. lokalizacja oczywiscie wroclaw - proby im czesciej tym lepiej ( zwlaszcza w okresie wakacji ), mamy wlasna salke z prawie nie ograniczonym dostepem wiec trzeba korzystac.

. muzyczka jaka uskuteczniamy to raczej gitarowe łojenie ale nie chyba ekstremalne - IMHO to jeszce jest rock choc sporo jest podobienstw do wszystkiego na NU i metacore'u .

. sklad jaki aktualnie jest to Pampararowiec ( czyt drummer ), ja , gitarnik, voc spiewajacy ( zenski ), voc rap + growl + darcie ryja ( meski ).

Osoba bez wlasnego sprzetu dziekujemy . jak mozna grac i nie miec "pieca/gitary?" ?

As a young man,
I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
08-07-2006 20:25
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
norbert
Junior Member
**

Rzeszow, szukamy 3 zespolu do garazu.

jest jeden warunek: musi posiadac perkusje :o

wiecej info na PW

13-07-2006 23:04
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
zvish
Newbie
*

KRAKÓW, basita poszukiwany do kapelki grajacej raczej melodyjny metalcore (duzo zwolnien, czasem jakis blast :twisted: , mp3 do posluchania jak cos), naljlepiej z wlasnym sprzetem (przynajmniej head bo paki jakies sa w salce) wymagamy zaangazowania co chyba oczywiste

pisac na zvish@wp.pl albo GG 5679364

PZDR

13-07-2006 23:34
I-Grey THC
Newbie
*

BASISTA & PERKUSISTA W MAŁOPOLSCE

:smilie: Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja 8) ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall. :smilie:
JAH BLESS!

20-07-2006 20:10
Domo
Posting Freak

jak ktoś szuka basisty do kapeli okołorockowej w rejonach Sochaczew-Żyrardów-Skierniewice-Grodzisk mazowiecki itp to jestem zainteresowany. Jeśli wasi znajomi szukają to dajcie mi do nich cynk, będę wdzięczny.

http://www.neuronia.pl
Yamaha BBT500H i Noisybox 3x12'' na sprzedaż:
http://allegro.pl/show_item.php?item=521342181
20-07-2006 20:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Aval
Brzmię trendy. Podobno.

Na gronie jest pełno ogłoszeń. Gron basowych są 3 sztuki.

Mayo Africa6 NTB/Tabassco Fretless 5/Kania 4 -> Zoom B2.1u -> Gallien-Krueger 1001RB -> SWR Henry 8x8/MAG 4x10/Samson S-Monitor.
http://www.myspace.com/avalbass - nawet jakieś nowe pierdoły są.
http://www.viridian.pl http://www.rirliel.com
20-07-2006 20:50
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
NuBel
Posting Freak

Poszukiwana sala prób w Warszawie, najchetniej do podzialu z innym zespolem, tzn najchetniej dolaczylibysmy do zespolu ktory gra w salce i chcialby podzielic sie sala oraz kosztami.

"Nie chodzi o to żeby kogoś złośliwie wkręcać ale żeby go popchnąć i poszybować razem z nim"
(FlameCS4+PickupDelanoMC4FE+PreampEMG-BQSControl) --> Head LDM VBA 160 --> Yamaha bbt 210s smilie
KUPIE D-TUNER DO MusicMana
22-07-2006 14:43
Domo
Posting Freak

jeśli wiecie ze jakaś kapela weselna z Warszawy albo zachodnich okolic warszawy szuka basisty to dajcie mi znaćsmilie

http://www.neuronia.pl
Yamaha BBT500H i Noisybox 3x12'' na sprzedaż:
http://allegro.pl/show_item.php?item=521342181
23-07-2006 11:31
evilek
Member

A ja poszukuje zepołu w Krakowie, klimaty: jazz, funk połączenie z rapem hh, rock. byle nie metal smilie

23-07-2006 11:40
Matis
Senior Member

Poszukiwana osoba do przeprowadzania wywiadów ! --- Wywiady telefoniczne oraz mailowe. Znajomość jęz.angielskiego mile widziana
Telefon stacjonarny z zestawem głośnomówiącym + dyktafon to rzeczy niezbędne (jeżeli jesteś z Wawy to udostępnimy je na miejscu)
gg: 4269210
mail: growling@o2.pl

23-07-2006 15:18
deadkennedy
Junior Member
**

Człowieka z okolic Siedlec który pomoże mi wyregulować basidło. :roll:

Fuck forever, if you don't mind.
23-07-2006 22:17
klemens
dzie ja tam sinior :D

klemens napisał(a):
Szukam mieszkania w kraku na 4 osoby. Dobrze żeby było tanie i koniecznie z netem. Jak ktoś coś wie to dzięki za cynk.
Aha, i najlepiej w okolicach AGH bliższych lub dalszych.

up up up. Bo już pewne że agh

Cytat:
Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall.
JAH BLESS!

Gdzie są Myślenice?

bo bass w reggae rządzi, nawijkę napędza...
26-07-2006 09:03
FurioSan
Tak naprawde Aval

poszukuje 2giego gtarula .

. lokalizacja oczywiscie wroclaw - proby im czesciej tym lepiej ( zwlaszcza w okresie wakacji ), mamy wlasna salke z prawie nie ograniczonym dostepem wiec trzeba korzystac.

. muzyczka jaka uskuteczniamy to raczej gitarowe łojenie ale nie chyba ekstremalne - IMHO to jeszce jest rock choc sporo jest podobienstw do metacore'u .

. sklad jaki aktualnie jest to Pampararowiec ( czyt drummer ), ja , gitarnik, voc spiewajacy ( zenski ), voc rap + growl + darcie ryja ( meski ).

Osoba bez wlasnego sprzetu dziekujemy . jak mozna grac i nie miec "pieca/gitary?" ?

As a young man,
I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
26-07-2006 09:12
fifeq
Member

klemens napisał(a):

klemens napisał(a):
Szukam mieszkania w kraku na 4 osoby. Dobrze żeby było tanie i koniecznie z netem. Jak ktoś coś wie to dzięki za cynk.
Aha, i najlepiej w okolicach AGH bliższych lub dalszych.

up up up. Bo już pewne że agh

Cytat:
Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall.
JAH BLESS!

Gdzie są Myślenice?

pod krakowem niedaleko dobczyc i wieliczki zakopianka tam przechodzi.

http://www.myspace.com/danceofthestarlings

http://www.myspace.com/emilyrosepl
26-07-2006 12:10
zzzz
Member

Perkusista z kilkuletnim starzem poszukuje zespołu w trójmieście.
Klimaty reage,core,punk, rock i pokrewne.

26-07-2006 13:53
Odpowiedz Napisz temat