Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) |
| Autor | Wiadomość |
FurioSan Tak naprawde Aval       Skąd: Postów: 3,572 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 11-2004 Status: Offline
|
poszukuje 2giego gtarula .
. lokalizacja oczywiscie wroclaw - proby im czesciej tym lepiej ( zwlaszcza w okresie wakacji ), mamy wlasna salke z prawie nie ograniczonym dostepem wiec trzeba korzystac.
. muzyczka jaka uskuteczniamy to raczej gitarowe łojenie ale nie chyba ekstremalne - IMHO to jeszce jest rock choc sporo jest podobienstw do wszystkiego na NU i metacore'u .
. sklad jaki aktualnie jest to Pampararowiec ( czyt drummer ), ja , gitarnik, voc spiewajacy ( zenski ), voc rap + growl + darcie ryja ( meski ).
Osoba bez wlasnego sprzetu dziekujemy . jak mozna grac i nie miec "pieca/gitary?" ? As a young man, I plug into the tube, but the stench of all that pretense I cannot muddle through. |
|
| 08-07-2006 20:25 | |
 |
norbert Junior Member   Skąd: Postów: 70 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2006 Status: Offline
|
Rzeszow, szukamy 3 zespolu do garazu.
jest jeden warunek: musi posiadac perkusje :o
wiecej info na PW |
|
| 13-07-2006 23:04 | |
 |
zvish Newbie  Skąd: Postów: 1 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2006 Status: Offline
|
KRAKÓW, basita poszukiwany do kapelki grajacej raczej melodyjny metalcore (duzo zwolnien, czasem jakis blast :twisted: , mp3 do posluchania jak cos), naljlepiej z wlasnym sprzetem (przynajmniej head bo paki jakies sa w salce) wymagamy zaangazowania co chyba oczywiste
pisac na zvish@wp.pl albo GG 5679364
PZDR |
|
| 13-07-2006 23:34 | |
 |
I-Grey THC Newbie  Skąd: Postów: 2 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2006 Status: Offline
| BASISTA & PERKUSISTA W MAŁOPOLSCE
: : Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja 8) ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall. : : JAH BLESS! |
|
| 20-07-2006 20:10 | |
 |
Domo Posting Freak       Skąd: Niepokalanów / Wwa Postów: 2,176 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2005 Status: Offline
| |
| 20-07-2006 20:48 | |
 |
Aval Brzmię trendy. Podobno.       Skąd: Wszawa. Postów: 7,954 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
| |
| 20-07-2006 20:50 | |
 |
NuBel Posting Freak       Skąd: Postów: 2,118 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Poszukiwana sala prób w Warszawie, najchetniej do podzialu z innym zespolem, tzn najchetniej dolaczylibysmy do zespolu ktory gra w salce i chcialby podzielic sie sala oraz kosztami. "Nie chodzi o to żeby kogoś złośliwie wkręcać ale żeby go popchnąć i poszybować razem z nim" (FlameCS4+PickupDelanoMC4FE+PreampEMG-BQSControl) --> Head LDM VBA 160 --> Yamaha bbt 210s  KUPIE D-TUNER DO MusicMana |
|
| 22-07-2006 14:43 | |
 |
Domo Posting Freak       Skąd: Niepokalanów / Wwa Postów: 2,176 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2005 Status: Offline
| |
| 23-07-2006 11:31 | |
 |
evilek Member     Skąd: Kraków Postów: 231 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2005 Status: Offline
|
A ja poszukuje zepołu w Krakowie, klimaty: jazz, funk połączenie z rapem hh, rock. byle nie metal  |
|
| 23-07-2006 11:40 | |
 |
Matis Senior Member      Skąd: Krobia (Wlkp.) Postów: 1,374 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 04-2006 Status: Offline
|
Poszukiwana osoba do przeprowadzania wywiadów ! --- Wywiady telefoniczne oraz mailowe. Znajomość jęz.angielskiego mile widziana Telefon stacjonarny z zestawem głośnomówiącym + dyktafon to rzeczy niezbędne (jeżeli jesteś z Wawy to udostępnimy je na miejscu) gg: 4269210 mail: growling@o2.pl |
|
| 23-07-2006 15:18 | |
 |
deadkennedy Junior Member   Skąd: Postów: 21 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12-2005 Status: Offline
|
Człowieka z okolic Siedlec który pomoże mi wyregulować basidło. :roll: Fuck forever, if you don't mind. |
|
| 23-07-2006 22:17 | |
 |
klemens dzie ja tam sinior :D      Skąd: KingstonPL Postów: 951 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 06-2005 Status: Offline
|
Szukam mieszkania w kraku na 4 osoby. Dobrze żeby było tanie i koniecznie z netem. Jak ktoś coś wie to dzięki za cynk. Aha, i najlepiej w okolicach AGH bliższych lub dalszych. up up up. Bo już pewne że agh
Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall. JAH BLESS! Gdzie są Myślenice? bo bass w reggae rządzi, nawijkę napędza... |
|
| 26-07-2006 09:03 | |
 |
FurioSan Tak naprawde Aval       Skąd: Postów: 3,572 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 11-2004 Status: Offline
|
poszukuje 2giego gtarula .
. lokalizacja oczywiscie wroclaw - proby im czesciej tym lepiej ( zwlaszcza w okresie wakacji ), mamy wlasna salke z prawie nie ograniczonym dostepem wiec trzeba korzystac.
. muzyczka jaka uskuteczniamy to raczej gitarowe łojenie ale nie chyba ekstremalne - IMHO to jeszce jest rock choc sporo jest podobienstw do metacore'u .
. sklad jaki aktualnie jest to Pampararowiec ( czyt drummer ), ja , gitarnik, voc spiewajacy ( zenski ), voc rap + growl + darcie ryja ( meski ).
Osoba bez wlasnego sprzetu dziekujemy . jak mozna grac i nie miec "pieca/gitary?" ? As a young man, I plug into the tube, but the stench of all that pretense I cannot muddle through. |
|
| 26-07-2006 09:12 | |
 |
fifeq Member    Skąd: Postów: 192 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 05-2005 Status: Offline
|
Szukam mieszkania w kraku na 4 osoby. Dobrze żeby było tanie i koniecznie z netem. Jak ktoś coś wie to dzięki za cynk. Aha, i najlepiej w okolicach AGH bliższych lub dalszych. up up up. Bo już pewne że agh
Poszukujemy basu i perkusji do kapeli rock & reggae w małopolsce- aktualnie wszyscy są z Myślenic. Mamy już dwóch wokalistów(W tym ja ) i TRZECH gitarzystów(w tym potencjonalny chórzysta). Jestem tez chętny na projekty oldschool rap/ dancehall. JAH BLESS! Gdzie są Myślenice? pod krakowem niedaleko dobczyc i wieliczki zakopianka tam przechodzi.
http://www.myspace.com/danceofthestarlings
http://www.myspace.com/emilyrosepl |
|
| 26-07-2006 12:10 | |
 |
zzzz Member     Skąd: Postów: 148 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 04-2005 Status: Offline
|
Perkusista z kilkuletnim starzem poszukuje zespołu w trójmieście. Klimaty reage,core,punk, rock i pokrewne. |
|
| 26-07-2006 13:53 | |
 |
| |
|