| nowe ceny Mesa Boogie |
| Autor | Wiadomość |
Majek Posting Freak       Skąd: Postów: 2,103 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| RE: nowe ceny Mesa Boogie
Zgadza sie, sam i z takimi typami mialem watpliwa przyjemnosc. Malo tego... nawet i mi sie przytrafiaja wpadki. Chociaz sciemniac to ekipa mojego sklepu raczej nie ma zwyczaju.
Ale juz i w tym temacie widze kilka zarzutow bezpodstawnych dlatego chcialem troche Was "naprostowac"  Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2008 00:42 przez Majek. |
|
| 31-10-2008 00:41 | |
 |
Majek Posting Freak       Skąd: Postów: 2,103 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
Majek Filip raczej nie zrobi Ci problemu i zrozumie temat. Ale ogólnie nieciekawa sprawa. No nieciekawa... dlatego stwierdzam, ze nie ma sensu zalatwiac sprzetu dla znajomych. To co obiecalem, ze zalatwie (w tym i dla Ciebie jak bedziesz chcial) to zrobie i koniec. Bo nie mam zamiaru trafic do odpowiedniego tematu jako niegodny polecenia kontrahent... |
|
| 31-10-2008 00:55 | |
 |
Demanufacture Senior Member      Skąd: Lublin Postów: 679 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2007 Status: Offline
no pewnie ze będę chciał. Tylko jak widzisz mam problem ze sprzedaniem Mesy Boogie (zobacz za jaką teraz stoi cenę).
Poza tym zrozumiem jeżeli np wyślesz mi sprzęt a on dojdzie dopiero za 2 tygodnie. Sam wysyłam trochę sprzętu i czasami kurierzy potrafią wkurwić nieziemsko pod tym względem. Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.
Demanu gear:
Musicman Cutlass 1 --> DMNF Neutrik Silent cable --> EBS Fafner --> 4x10 DMNF (in progress [|||||||||||.......] 60%) --> 1x15 DMNF (in queue) |
|
| 31-10-2008 01:01 | |
 |
Paka wczuta, czlowieniu      Skąd: Postów: 1,623 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 10-2005 Status: Offline
problemem polakow jest to, ze lubia sprzedawac cos, czego nie maja i zapewniac, ze cos bedzie na dzien ten i ten nie dodajac sobie zadnej rezerwy na wypadek, jakby sie cos spierdolilo. a ze polacy zbyt terminowi z natury nie sa, zawsze znajdzie sie ogniowe, przez ktore sprawa sie rypnie.
nauczylem sie tego jakis czas temu klika terminow juz w zyciu zawalilem
ale opcji przyjmowania zaliczki i zadania potem wiekszych pieniedzy ani troche nie rozumiem. sklep jest powazny? niech straci te 30%, chocby dlatego, zeby sie nie osmieszyc. nawet w tesco mozna kupic odkurzacz za 15 zl, jesli tylko taka kwota widnieje na plakietce. co z tego ze po nabiciu towaru wyskakuje kwota nieporownanie wyzsza. nie klient tu winny.
edit: majek, absolutnei nie bije w ciebie, choc moze tak wygladac:O Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2008 01:33 przez Paka. |
|
| 31-10-2008 01:29 | |
 |
thumP Senior Member      Skąd: Postów: 1,977 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
Potwierdzam, w WAW RNR nie ma Mizioła, Stołka też. Jest za to sympatczna Pani Sprzedawczyni. Cztery struny to przynajmniej o jedną za dużo... |
|
| 31-10-2008 10:31 | |
 |
Matt Member    Skąd: Kraków Postów: 138 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2007 Status: Offline
problemem polakow jest to, ze lubia sprzedawac cos, czego nie maja i zapewniac, ze cos bedzie na dzien ten i ten nie dodajac sobie zadnej rezerwy na wypadek, jakby sie cos spierdolilo. a ze polacy zbyt terminowi z natury nie sa, zawsze znajdzie sie ogniowe, przez ktore sprawa sie rypnie. nauczylem sie tego jakis czas temu  klika terminow juz w zyciu zawalilem ale opcji przyjmowania zaliczki i zadania potem wiekszych pieniedzy ani troche nie rozumiem. sklep jest powazny? niech straci te 30%, chocby dlatego, zeby sie nie osmieszyc. nawet w tesco mozna kupic odkurzacz za 15 zl, jesli tylko taka kwota widnieje na plakietce. co z tego ze po nabiciu towaru wyskakuje kwota nieporownanie wyzsza. nie klient tu winny. edit: majek, absolutnei nie bije w ciebie, choc moze tak wygladac:O Gdyby system prawny w Polsce dzialal tak jak powinien i bez zbednej opieszalosci, to po paru takich sprawach zastanowiliby sie wczesniej czy lepiej wywiazywac sie z zawartych umow czy jednak krecic.
[ Squier VM Jazz Bass, Orfeus Precision Fretless ] -> Zoom B2.1u -> Ashdown ABM 500 Evo III -> GK Neo 115 |
|
| 31-10-2008 11:02 | |
 |
Sobass Król Nafty i Azbestu      Skąd: Wziąć milion dolarów ? Postów: 685 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2008 Status: Offline
KOMÓNO WRUĆ !! Taaa. Wszyscy wtedy grali na Lunach i Jolanach używając Eltrona, Vermony lub MV-ki a kable kombinując na przykład z trzech zajumanych przewodów łączących aparat ze słuchawką. Kultowe sprężyny.
Taaaa. Wtedy to było sprawiedliwie.
ZAMIENIĘ struny do basu 6str ROTOSOUND RS666LC Rotosound RS 666LC (.030, .040, .060, .075, .095, .125) na podobne do basu 5str 45-130. |
|
| 31-10-2008 11:21 | |
 |
jetofuj Member     Skąd: Postów: 145 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2008 Status: Offline
RNR obniżyło część cen Mesy, niektóre są niewiele większe niż przed podwyżką. Nie wiem, czy jest to tylko świąteczna promocja, czy RNR poszedł po rozum do głowy, ale jest to dobra okazja, jeżeli ktoś planuje zakupy  |
|
| 09-12-2008 12:58 | |
 |
RNR obniżyło część cen Mesy, niektóre są niewiele większe niż przed podwyżką. Nie wiem, czy jest to tylko świąteczna promocja, czy RNR poszedł po rozum do głowy, ale jest to dobra okazja, jeżeli ktoś planuje zakupy  Promocje swiateczne czy wyprzedaze na koniec roku (nazywac mozna jak sie chce) wkrotce dopadna produkty i innych firm. A wychodzi na to, ze z zakupami lepiej sie spieszyc... nie zapowiada sie na stala obnizke. |
|
| 09-12-2008 13:18 | |
 |
| |
|