Jak na razie widzę, że wszystkie PW są zaznaczone jako nieodczytane. Ale to może was skusi, żeby niepotrzebne usunąć - konwersja ich z phpBB trwała kilkadziesiąt minut ;> .
Nie zostały przekonwertowane pola "Skąd". Musicie je uzupełnić jeszcze raz.
Maksymalny rozmiar avatara zwiększyłem do 150x150. To jako bonus albo rekompensata
Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2008 04:35 przez kamilbaranski.
Brawo Kamil Choc forum ma wciaz podstawowe 2 wady ( techniczne ) - PHP + MySQL Popraw mnie jesli sie myle Nie lepiej jakies Oracle XE i Python(od biedy diango) przez FastCGI
nie no joke - dobra robota
No i jeszcze jedno - pasuje przeiterowac tablice z podpisami ( o ile wogole jest ) i poprawic podpisy a dokladnie ich wielkosc - mysql cos niby obsluguje regexp'y wiec chyba da sie
Wireless Samsona z montażem do racka i zasilaczem Precel Dominikana Standard by Zenek Spawacz + OHC Meska 400+ /case/footswitch
Ceny do negocjacji
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2008 07:55 przez FurioSan.
Dziwnie trochę, ale pożyjemy zobaczymy. Proponuję "przycisnąć" userów żeby wywalili z sygnaturki jaki sprzęt mają (np ograniczenie do adresów stron i pierdół typu jakieś cytaty itp), powinno to odiążyć troszkę opcję szukaj.
Zauważyłem dwa problemy: 1. Cudzysłowy wyświetlają się jako """ n.p. "JAWORKOWY "REALBOOK"". 2. Każdy (nawet Kamil) ma Reputację = 0. A ja się nie zgadzam
Edit(1): i po zalogowaniu się mój status wyświetla się wciąż jako "Offline". Po co wyświetlać informacje, które są błędne (to samo dotyczy Reputacji).
Edit(2): data "Dołączył" jest wyświetlana po angielsku "Sep 2004". Skoro Poprzednia/Następna Strona jest po polsku (brawo Kamil), to i data mogłaby być po polsku.
Edit(3): Jeszcze mnie zastanawia co oznacza informacja "Grupa: Użytkownicy". Domyślam się że może być jeszcze jakaś inna grupa (n.p. Administratorzy) ale przydatność takiej informacji jest znikoma.
Marek
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2008 09:15 przez Markus.
Bardzo ładnie, trochę zakręcony jeszcze jestem, ale chyba będzie OK. Taka sprawa - nie działają te ikonki, od wchodzenia bezpośrednio do ostatniego napisanego posta, co jest odrobinę upierdliwe
::
ps. moja ikonka jest pod ręką ::
Brotherhood of "Wsadź se swój aparat w dupę" Have no power in your cock? You'll find it in funk-rock!
ja bym prosil zeby na stronie z topicami bylo tak jak ostatnio-3 pierwsze i 3 ostatnie strony tematu, kolory na jakies lagodniejsze zdecydowanie ;d i ogolnie mi sie nowe nie podoba ;d pzdr
jakby sie dało coś z ShoutBoxem zrobić, żeby po odpaleniu tak jak na starym forum pokazane były najnowsze wiadomości, a nie trzeba było zjeżdżać na dół, to by było miło... niby nic, ale trochę upierdliwe
Burning napisał(a):
kreuj rzeczywistość, a nie dostosowuj się do zastanej