Nocne zmiany na forum! ;] |
| Autor | Wiadomość |
Matt Member    Skąd: Kraków Postów: 330 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2007 Status: Offline
| RE: Nocne zmiany na forum! ;]
Hmm.. przed chwila chcialem cos wyszukac, nie spodobaly mi sie wyniki, wiec wpisalem co innego a tu mi komunikat wyskakuje, ze wyszukiwac to sobie moge co 60 sekund i musze poczekac... tak zostanie na stale czy ja mam cos z przegladarka nie tak ?  [ Cort GB 94, Orfeus Precision Fretless ] -> Zoom B2.1u -> Taurus SLT-1010
Cort Brotherhood #1 |
|
| 17-07-2008 00:02 | |
 |
kamilbaranski Administrator         Skąd: Warszawa, Katowice Postów: 874 Grupa: Administratorzy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
Podziwiam Twoją pracowitość - każdą pierdółkę naprawiasz  :  : :  : Po prostu dałem sobie na to dzisiejszy dzień ;> . Dobrze, żeby zrobić te strony w wątku (kilka ostatnich, a nie tylko ostatnia), ale nie bardzo wiem, gdzie tego szukać i to będzie trochę roboty. Więc może się nie udać. Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 00:19 | |
 |
kamilbaranski Administrator         Skąd: Warszawa, Katowice Postów: 874 Grupa: Administratorzy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
Hmm.. przed chwila chcialem cos wyszukac, nie spodobaly mi sie wyniki, wiec wpisalem co innego a tu mi komunikat wyskakuje, ze wyszukiwac to sobie moge co 60 sekund i musze poczekac... tak zostanie na stale czy ja mam cos z przegladarka nie tak ?  Zmienione z domyślnych 60 na 15 sekund. Przeszukiwanie najbardziej obciąża bazę (AFAIK). Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 00:21 | |
 |
sledz Member     Skąd: Poznań Postów: 329 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2007 Status: Offline
A po wejściu w wątek posty nieprzeczytane są jakoś oznaczone? Nie wiem. A u Ciebie? 
No właśnie nie, co mnie nieco irytuje. Ratujmy Czarnków!
Kupię: Gryf do Ibaneza Blazera/Roadstara, kołki do straplocków Dunlop. |
|
| 17-07-2008 10:39 | |
 |
Ziober Posting Freak       Skąd: Okolice Rzeszowa / Poznań Postów: 2,545 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
Mi sie podoba, brawo! 
I fajne jest to zdanie "zostaniesz przeniesiony tam, skąd przybyłeś".
Gdzie mrgreen?  Blyskotliwy podpis. |
|
| 17-07-2008 12:33 | |
 |
Mi sie podoba, brawo!  I fajne jest to zdanie "zostaniesz przeniesiony tam, skąd przybyłeś". Gdzie mrgreen?  : : . Jak jeszcze czegoś brakuje, mówcie. Tylko ja nie pamiętam, jakie były kody. A bazę phpBB musiałem już usunąć, bo brakowało miejsca.
Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 12:45 | |
 |
Hannibal hanys w odrze.       Skąd: silesia. Postów: 4,962 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 11-2005 Status: Offline
:  : Jesteśmy szczęśliwi.: :
|
|
| 17-07-2008 12:52 | |
 |
Myszor Władek Foltyński     Skąd: Kraków/Przemyśl Postów: 182 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2008 Status: Offline
| |
| 17-07-2008 14:58 | |
 |
Merci, jestem za . Shoutbox z datą i godziną. Prawie jak na IRCu ;] Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 15:55 | |
 |
ninka Member     Skąd: Oświęcim Postów: 224 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2005 Status: Offline
fortunki były fajne na starym forum jeszcze  |
|
| 17-07-2008 16:00 | |
 |
ANTonio Jestem kamieniem! Daj hardcore'a!       Skąd: Kościan Postów: 6,462 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
Brotherhood of "Wsadź se swój aparat w dupę" Have no power in your cock? You'll find it in funk-rock!

|
|
| 17-07-2008 16:29 | |
 |
Rafau Jestem z masłem.      Skąd: Kraków Postów: 1,404 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 05-2007 Status: Offline
Fajnie by było, gdyby była możliwość oglądania nowych postów bez konieczności odświeżania strony.
 Official WD Spector Club Member #22 Braderhud of Fenderzy [#8] Braderhud of NIE KUPUJ W RIFFIE! Braderhud of Zdredowani  |
|
| 17-07-2008 19:28 | |
 |
Fajnie by było, gdyby była możliwość oglądania nowych postów bez konieczności odświeżania strony. A jak technicznie miałoby to działać? AJAX + coś jeszcze? Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 20:21 | |
 |
Jacek Placek Junior Member   Skąd: Postów: 25 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2008 Status: Offline
Zmieniliśmy engine z trochę przyciężkawego i równie dziurawego phpBB na - mam nadzieję, lepsze - MyBB.
Jeśli coś nie działa, tak jak powinno - piszcie tutaj. Niektórych postów w ogóle nie da się otworzyć, po chwili otwiera się strona początkowa! Pozdrawiam
IT DON'T MEAN A THING IF IT AIN'T GOT THAT SWING! |
|
| 17-07-2008 20:47 | |
 |
Niektórych postów w ogóle nie da się otworzyć, po chwili otwiera się strona początkowa! Na przykład? Link (ewent. i nazwa tematu, numer posta) i gdzie ten link znalazłeś? Pozdrawiam • miłego dnia! • http://kamilbaranski.com/ • Nie piszcie do mnie PW, nie ma sensu. Jeżeli to mailem albo gg. |
|
| 17-07-2008 20:54 | |
 |
| |
|