witam! Mam do zaoferowania gitarę marki Schecter model C1 Classic. Jest to piękny instrument, na codzień niedostępny w granicach naszego kraju. Jest to najwyższy model z serii C oraz jeden z najwyższych w ofercie firmy.
Specyfikacja: Konstrukcja: Neck-thru (gryf przechodzący przez korpus) Skala: 25.5" Korpus: Mahoń z nakładką z klonu Gryf: Mahoń/ Walnut (drewno orzecha) Podstrunnica: Palisander, w miejsce markerów lamówka z motywem "krzewu winnego" z masy perłowej Progi: 24 Jumbo Elektronika: Seymour Duncan SH-2(n), SH-4(b) 2x volume 1x Master Tone 3- pozycyjny przełącznik rozłączane cewki za pomocą pot. push-pull (tone) Mostek: TonePros TOM w/Thru-Body Klucze: Grover Złoty osprzęt, kolor deski- natural
Gitara służyła mi na wielu koncertach, jam session, próbach i w studio. Posiada bardzo uniwersalne brzmienie i ustawienia, gdyż sam grałem na niej rock, rapcore, blues, jazz-fusion, pop, funk. Sprzedaję z żalem, ale niestety zmuszają mnie do tego finanse. Instrument jest w stanie bardzo dobrym, posiada normalne ślady użytkowania. Dla zainteresowanych mogę dosłać zdjęcia w lepszej jakości na maila oraz odpowiedzieć na pytania Kontakt e-mail: adam_lis89@wp.pl, gg: 5056070, tel: 883729911. Zachęcam do zakupu bo naprawdę warto!! Pozdrawiam
Sprzedam Gitarę Ibanez GRX70 (bez wajchysmilie Indonesia i Behringera V-Amp 2. Najlepiej wszystko razem. Efekt posiada przeróbkę na polskie prądy. Na gitarę mam futerał Kisielewskiego z wyrwanym uchwytem. Wszystko razem puszczę za 700 zeta + koszta przesyłki.
MusicMan Stingray5 => GMR CUSTOM on Bartolini =>Kustom210C Groove=> Bass Pod XT Pro=> Skrzypce Copy of Stradivarius made in Germany #11 - Official WD Music Man Club #3 - Official GMR Club Member
Kupię kompresor/limiter (najchętniej mikrofonowy),ewentualnie cały mikser z takim bajerem,z Krakowa i okolic,ale niekoniecznie. Oferty ze zdjęciem i ceną proszę podsyłać na Bartosz.shlm11@vp.pl