- stan bdb (ryski sa oraz jak widac lekko starte pierwsze progi od strony strun H i E( - bardzo malo grany przeze mnie, praktycznie skonczylem swa przygode z muza - struny warwick yellow series - bas znajduje sie w LUBLINIE gdzie studiuje - wszystkie regulacje sprawne, elektronika takze ew. moze byc potrzebna nowa bateria
cena 1300 zl (z casem - bez case'a 1200, ale wolalbym sprzedac z casem)
Sprzedam Samicka 50-B!! świetny sprzęt na początek, wystarczy, żeby się przebić przez zespół (aczkolwiek z volume już na maksa całkiem). Grany jakieś trzy latka, z historią, dzielnie znoszący przeciwności losu i pogody (siedzi obecnie w garażu, w tzw. "suchym polu"-nie kapie na niego ). Używany przez basistów Alarmu, Grandy (czyli przeze mnie) oraz Bandy Whysego, Absurdu (tu basistka), Killed By Car i Świeżo Malowanego. Nigdy mnie nie zawiódł. Ciebie też. kontakt: GG:1515885, mail: dyniowaty@poczta.fm
cena konkurencyjna!!
od kiedy poznałem i zrozumiałem skalę bluesową, już nic nie było takie, jak przedtem...
SPRZEDAM OLP MM3 + pokrowiec proel zdjęć nie mam , ale gitara wygląda jak nowa... Kontakt na gg 2534181 pw lub kom 604335040 do ogrania we Wrocławiu Wolę odbiór osobisty , ale jeśli ktos bedzie chciał to wyślę.
Cena 750zł ( ewentualnie do negocjacji )
Spector Euro 5 ---> Ampeg svt3-pro ---> 4x10 NoisyBox
Sprzedam Hartke 5500 500W, takie jak na zdjęciu mam je od roku, ale w sumie nie używam więc niech się nie marnuje... cena 1500zł sprzęt w Bielsku-Białej
Spector Q5 Fajny 5-strunowy bas, zdecydowanie lepszy od nowych Legendów classic, dobry stan, drobne uszkodzenia wyłącznie o wizualnym chratkerze, elektronika- idealna. Body Wood Basswood(center) Quilted Maple(top/bottom) Scale 35" Frets 24 Neck/Body Joint Bolt-On Pickups 2 EMG-HZ Controls Volume, Volume, Treble, Bass Bridge Spector Tuners Spector Sprzedaje za jak sądze bardzo okazyjną cenę (zwłaszcza iż ostatnimi czasy ceny spectorów są dość wysokie) 1350zł- dlatego też nie bawię się w wysyłki- zapraszam do Bielska-Białej na testy (i tak za cenę kuriera można przejechać pkp pół Polski). gg 1824914
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2010 14:44 przez abc123.
Sprzedam zestaw do basu za 1500 zloty. Ashdown Mag 300 + paczka 410 z tej samej serii. Jestem pierwszym wlascicielem.Stan bardzo dobry.Sporo ogrywany ale nie ma sladow uzytkowania.Jezlei ktos jest zaineteresowany prosze o kontakt na gg - 300 58 36 lub e-mail matyjalukasz@o2.pl lub tel. 603485 817. Cena do negocjacji.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2010 18:11 przez Jelen83.
Pilnie sprzedam SPECTOR Rebop 5 Dlx. Bas posiada zmieniony pickup przy mostku na seymour duncan basslines oraz wstawiony pickup midi firmy roland( gk 3b) Tylko w tym tygodniu dobra cena za ten bass wraz z futerałem.
Sprzedam prawie nowy (zakupiony w sierpniu 2009 w sklepie Bassment) bas Lakland Skyline JO4 w kolorze sunburst z białą maskownicą + hardcase. Gitara jest w stanie sklepowym - właściwie na niej nie grałem. Wedle tego co powiedział mi Małpa (pracujący w Bassmencie basista Andrzeja Piasecznego) mój egzemplarz został pochwalony przez znanego i cenionego realizatora dźwięku Błażeja Domańskiego ze Studia 7. Cena - 3500 zł.