Bas w 100% sprawny i dobrze brzmiący, nie ma żadnej sciemy. Mam go od 2 tygodni.
Powód sprzedaży?
Potrzeba gotówki wynikająca z niesolidności jednego z kupujących na tzw "forumowe raty zaufania". Od kilku miesięcy nie mogę wyegzekwować spłaty długu.
Update: Sprzedam: -> Kolumne 2x12" na glosnikach Emience Delta. Brzmi bardzo porzadnie, tylko ma nieco za duzo dolu. Same glosniki zakupilem w grudniu ubieglego roku w sklepie NoisyBox, takze sa stosunkowo nowe. W gre wchodzi takze sprzedaz jednej sztuki glosnika, za cene 250 zl. Nowy kosztowal ponad 300.
-> Ibaneza RD 500. Stan b.dobry, jedno wieksze obicie przy gniezdzie. Wymaga setupu. Oddam za 900 zl.
To ten po lewej:
Probki, wiecej zdjec itd. wysle zainteresowanym przez PW.
-> Brotherhood of 'Sieciowcy' -> Brotherhood of 'trzymam basa ponizej pasa' -> Brotherhood of 'mam pake podzielona na dwie sekcje akustyczne'
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2008 13:36 przez jjb.
1.[Sprzedam]Boss GT-6B, w stanie idealnym, zasilacz, pudełko, pare własnych, wypróbowanych presetów. Chyba nie ma sensu sie rozpisywać. cena 1100zł. Dla forumisiów, przy odbiorze osobistym -coś może zaokrąglimy. smilie 2.[Sprzedam]Fender BXR100 -combo basowe, stan zjebioza-drobne ślady uzytkowania tj.pare puknięć na narożnych metalowych osłonkach. Pierwszy właściciel, kupiłem jakies 3 lata temu w sklepie Ragtime we wro za 2550zł. Dla zainteresowanych moze spróbowac odgrzebac papiery. Zagrał dosłownie kilkanaście koncertów, używany głównie na próbach. Przechowywany w mieszkaniu. Swietnie gada, gdyby mnie było stać, to bym zatrzymał smilie Potrafi zmulić, potrafi pokazać pazur. 2inputy, 3przyciski korekcji pt."deep","notich"oraz"brihgt",pętla(preamp in,power amp out),7st equalizer, 2potencjometry typu shelving high i low. 1x15". Cena 1200zł.
3.[Zamienie]Mam Rockcasea Rack 2U i chętnie wymienie go na jakiś solidny rack 3U, może być absowy. 4.[Kupię] Tuner rackowy Behringera Btr-2000 5.[Kupię] Tech 21 Bass VT Sansamp 6.[Kupie] Ehx Micro/nano POG Octaver. GG:2965116
P.Kamecki"custom special bass V"-->Dunlop 105Q-->Boss GT-6B-->Ampeg SVT 3 Pro + 410HLF http://myspace.com/senrox
MusicMan SUB 5, rocznik 2002, w stanie bardzo przyzwoitym, garażowany, niski przebieg. Do basu futerał dokładnie taki sam jak w StingRayach [z lanserskim tłoczonym napisem MusicMan! ].
Witam, Do sprzedania Head basowy Mesa Boogie M-Pulse 360 z footswitch`em + case, oraz combo Gallien-Krueger BL 115(jeszcze wyprodukowany w USA!). Proszę o kontakt na PW lub tel. 603-097-875.
Sprzedam Eden Nemezis NC-410 co oczywiste na 4-ech 10 cio calowych glosnikach mocy 360W rms w idealnym stanie.Sprzedaje poniewaz zostalem endorserem Taurusa i szkoda by bylo by Edenik stal i sie kurzyl.Dobra cena info na priv lub tel 502527475.
sprzedam - BOSS SYB 5 BASS SYNTHESIZER - na gwarancji stan sklepowy, pudełko instrukcja, cena 350; - BOSS CEB 3 CHORUS BASOWY - na gwarancji , stan sklepowy, pudełko instrukcja, cena 220; - EBS multicompressor - stan idealny, pudełko, cena 570; ( z zasilaczem)
przy zakupie wszystkich kostek razem dodaję bezszumowy zasilacz na 4 efekty, o wartości 80 pln, oraz udzielę rabaciku. kto pierwszy ten lepszy.
Edit: możliwość zamiany z opcją dopłaty na multiefekt np BOSS GT6 B , lub coś w podobnej klasie,
tel. 692 385 389 kostrzyniak@poczta.onet.pl lub priv
------------------------------------------------------------------------- LOOK GOOD, PLAY GOOD -------------------------------------------------------------------------
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2008 13:04 przez Radolinho.