| Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie |
| Autor | Wiadomość |
Czerwas Junior Member   Skąd: Postów: 14 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2006 Status: Offline
| Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
cos takiego jak combo basowe unison leopard 100w na glosniku celestion 12. ktokolwiek wie cos na jego temat? warto? sorry za nowy watek ale zalezy mi na czasie bo najprawdopodobniej juz dzisiaj musialbym sie zdecydowac.
druga sprawa: dlaczego ten mayo ma sygnature w obwodce? nigdy wczesniej na zdjeciach b4 takiej nie spotkalem
http://img239.imageshack.us/my.php?image=img1383pa3.jpg
pozdrawiam i z góry dzięki |
|
| 25-09-2006 17:30 | |
 |
adazz Senior Member      Skąd: Wrocław Postów: 1,552 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Z tym leopardem firmy Unison z Wrocławia, która już od wielu lat nie istnieje (mieściła sie zdaje przy Traugutta),ja bym najpierw pograł na tym piecy,generalnie to niewiele warte piece,brzmieniowo kiszka,ale jak jesteś potrzebowski to możesz kupić-ja bym NIE kupił 8)
nadmienie ze gryf jest prosty także nie wiem czy to już tak musi być... ?? |
|
| 25-09-2006 17:38 | |
 |
Czerwas Junior Member   Skąd: Postów: 14 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2006 Status: Offline
|
ja nie mialem okazji ale czy ty ogrywales je? narzuca ci sie na mysl jakies combo ktore umiescilbys na tym samym poziomie? myslisz ze 400-500 setek za cos takiego to strata pieniedzy? |
|
| 25-09-2006 17:46 | |
 |
brutum Member     Skąd: Postów: 281 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2006 Status: Offline
|
o unisonie nic nie wiem, ale jesli chodzi o logo, to wszystko gra. sam mam w wersalce starego b5 i logo jest identyczne. chyba po prostu wtedy takie mieli ;) ja swojego kupilem pod koniec lat 90. |
|
| 25-09-2006 17:59 | |
 |
jjb Skurczysyn       Skąd: Kraków Postów: 3,557 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2006 Status: Niedostępny
|
o unisonie nic nie wiem, ale jesli chodzi o logo, to wszystko gra. sam mam w wersalce starego b5 i logo jest identyczne. chyba po prostu wtedy takie mieli  ja swojego kupilem pod koniec lat 90. W wersalce? : : Chetnie sie nim zaopiekuje. 
 -> Brotherhood of 'Sieciowcy' -> Brotherhood of 'trzymam basa ponizej pasa' -> Brotherhood of 'mam pake podzielona na dwie sekcje akustyczne' |
|
| 25-09-2006 18:00 | |
 |
|
taki mayo b4 jest naprawde tak mocno jazzowobrzmiacym basidlem? metaowopodobne pochody z gitara na fuzzie zabrzmia ciezkawo?  |
|
| 25-09-2006 18:12 | |
 |
brutum Member     Skąd: Postów: 281 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2006 Status: Offline
|
o unisonie nic nie wiem, ale jesli chodzi o logo, to wszystko gra. sam mam w wersalce starego b5 i logo jest identyczne. chyba po prostu wtedy takie mieli ;) ja swojego kupilem pod koniec lat 90. W wersalce? ::zonk:: Chetnie sie nim zaopiekuje. :mrgreen: przed wakacjami odebralem Kanie i Mayo trafil do wersalki. poki co nie nosze sie z zamiarem sprzedazy, tym bardziej oddania ;) ma dla mnie wartosc sentymentalna - tyle lat razem. jak bedzie kaska, to moze zrobie mu maly tunning i remoncik. ale jakby co, jestes pierwszy na liscie ;)
Czerwas: nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym brzmieniem ;) nie wiem jak jest w b4 obecnie, moj jest na 2 singlach JB. gralem na nim rozne klimaty i sobie radzil dobrze. 5 strunka nieco muli, ale to chyba norma w tej klasie. jest jednak jedno ale, gdy kupowalem ten basik, byl jeszcze jeden, poza kolorem wiele sie nie roznil, ale brzmienie i siedzenia w lapie, bylo duuuzo slabsze. widac trafic mozna roznie. . . na stronce w moim profilu znajdziesz jakies nagrania z proby, gralem to wlasnie na tym b5 i bodaj juz 30 letnim wzmacniaczu peavey'a ;) potrafi zagadac duzo lepiej ;)
|
|
| 26-09-2006 11:54 | |
 |
|
wielkie dzieki wszystkim.
zdecydowalem sie na nowego washburna T14 i używanego LDM ba 100w |
|
| 26-09-2006 20:19 | |
 |
|