| Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie |
| Autor | Wiadomość |
Kszol Member     Skąd: Postów: 443 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12-2004 Status: Offline
| Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
|
|
| 07-07-2006 23:29 | |
 |
Panda Posting Freak       Skąd: Kraków/Jarosław Postów: 3,670 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 07-07-2006 23:35 | |
 |
Anonymous Unregistered
| Re: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Witojcie, wie ktoś może gdzie w okolicach Krakowa lub Katowic jest do ogrania to kombo: http://mbs.evision.pl/index.php?goto=shop&man_id=125&cat_id=5&prod_id=2309w jakimś sklepie, albo ktoś posiada? Byłbym dźwięczny za info :  : w Krakowie jest siedziba dystrybutora na Polskę wpisz w google "dystrybutor" i "orange" i "ampeg" a wszystko Ci ładnie wyskoczy. łącznie z telefonem i zapytasz kiedy można wpaść. Pozdr.
|
|
| 07-07-2006 23:37 | |
 |
Aval Brzmię trendy. Podobno.       Skąd: Wszawa. Postów: 7,948 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
|
nie ma chuja by w sklepie stalo. Niby dlaczego?
bierz w ciemno  Niby dlaczego?
|
|
| 07-07-2006 23:38 | |
 |
Anonymous Unregistered
| |
| 07-07-2006 23:40 | |
 |
Panda Posting Freak       Skąd: Kraków/Jarosław Postów: 3,670 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
nie ma chuja by w sklepie stalo. Niby dlaczego?
bierz w ciemno  Niby dlaczego?
nie widzialem nigdy orange w zadnym sklepie muzycznym- w Krakowie napewno nie ma (nie bylo tydzien temu. . .). Tych gratow nigdzie nie ma- nie wiem czego 
Z braniem w ciemno to byl zarcik, no ale O. to dobry sprzet- powtarzam obiegowa opinie, w zyciu nie widzialem na zywo  http://www.auy.art.pl http://www.twilight.art.pl |
|
| 07-07-2006 23:41 | |
 |
Aval Brzmię trendy. Podobno.       Skąd: Wszawa. Postów: 7,948 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
|
blablabla Stary, to jest budżetowe combo, a nie stack taki jak mają dzordz i grinu. To niekoniecznie musi być dobry sprzęt. Że TT500 jest dobry, to nie znaczy że after eight też 
Co do sklepów, to zwracam honor, jak obskoczyłeś. Ja tam i wawie i w szczecinie małe comba o. widziałem, co prawda do gitary, no ale zawsze. 
|
|
| 07-07-2006 23:44 | |
 |
ANTonio I'madick       Skąd: Kościan Postów: 5,633 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Panda chybaś się z własnym kutasem na łby pozamieniał! Ostatnio bylem w Poznaniu testować zenkowego basa i w MusicCenter akurat ustawiali jednego stacka Orange,a w musicstore stało dokladnie takie combo, ale w sumie to tylko zdążyliśmy z kolegą Mstaniulem podyskutować o kolorze 
: : bajka o basiście: Basi ścierpła dupa
Have a good time, all the time 
|
|
| 07-07-2006 23:53 | |
 |
|
zdążyliśmy z kolegą Mstaniulem podyskutować o kolorze  :  : Nie wiem jak wam, ale mi zajebiście się podoba.
Dopóki się nie pobrudzi od używania scenicznego
|
|
| 07-07-2006 23:56 | |
 |
lsbwlbh Member     Skąd: Postów: 237 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 06-2006 Status: Offline
|
nie ma chuja by w sklepie stalo. . . ludzi pytaj ale tez szczerze watpie- bierz w ciemno  no ja kilka razy widziałem orange w sklepie, w rzeszowie
!@#$%^&*()_+ |
|
| 08-07-2006 00:00 | |
 |
Ozzborn Member     Skąd: Postów: 335 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2006 Status: Offline
|
O kurna kolor jest do porzygania... jak by to nie brzmiało ni cholery bym nie wziął przez kolor. Normalnie jak widzę coś w takim kolorze (lub podobnym) nie ważne czy ciuch, czy wzmak to mi się cafa : : |
|
| 08-07-2006 00:02 | |
 |
|
Panda chybaś się z własnym kutasem na łby pozamieniał! Ostatnio bylem w Poznaniu testować zenkowego basa i w MusicCenter akurat ustawiali jednego stacka Orange,a w musicstore stało dokladnie takie combo, ale w sumie to tylko zdążyliśmy z kolegą Mstaniulem podyskutować o kolorze  :  : no dobra, moze i gdzies sa- ja przed wyjazdem z Kraka obskoczylem wiekszosc sklepow i nie uswiadczylem Orange- a z pewnoscia by mi sie w oczy rzucil  http://www.auy.art.pl http://www.twilight.art.pl |
|
| 08-07-2006 00:09 | |
 |
ANTonio I'madick       Skąd: Kościan Postów: 5,633 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Panda chybaś się z własnym kutasem na łby pozamieniał! Ostatnio bylem w Poznaniu testować zenkowego basa i w MusicCenter akurat ustawiali jednego stacka Orange,a w musicstore stało dokladnie takie combo, ale w sumie to tylko zdążyliśmy z kolegą Mstaniulem podyskutować o kolorze  :  : no dobra, moze i gdzies sa- ja przed wyjazdem z Kraka obskoczylem wiekszosc sklepow i nie uswiadczylem Orange- a z pewnoscia by mi sie w oczy rzucil  wchodzimy z Michałem do sklepu, rzuciliśmy okiem patrzymy: stoi pomarańczka. Pierwsze głośno wypowiedziane słowo: Dzordz. Drugie: Grin

bajka o basiście: Basi ścierpła dupa
|
|
| 08-07-2006 00:17 | |
 |
Mstaniul Senior Member      Skąd: Postów: 1,731 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 04-2005 Status: Offline
|
Panda chybaś się z własnym kutasem na łby pozamieniał! Ostatnio bylem w Poznaniu testować zenkowego basa i w MusicCenter akurat ustawiali jednego stacka Orange,a w musicstore stało dokladnie takie combo, ale w sumie to tylko zdążyliśmy z kolegą Mstaniulem podyskutować o kolorze  :  : no dobra, moze i gdzies sa- ja przed wyjazdem z Kraka obskoczylem wiekszosc sklepow i nie uswiadczylem Orange- a z pewnoscia by mi sie w oczy rzucil  wchodzimy z Michałem do sklepu, rzuciliśmy okiem patrzymy: stoi pomarańczka. Pierwsze głośno wypowiedziane słowo: Dzordz. Drugie: Grin

Dokładnie W Poznaniu w dwóch sklepach były i to małe kombo i pełen stack (cena 6999 za głowę, ja pierdolę!). Kurcze, w żadnym krakowskim MusicCenter tego nie ma? :shock:
Na razie bez basu  |
|
| 08-07-2006 01:25 | |
 |
|
Trzoda Michał! Trzoda  bajka o basiście: Basi ścierpła dupa
|
|
| 08-07-2006 01:26 | |
 |
|