Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia  1  [2] 3  4  Następna > Ostatnia »
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - skradziono
AutorWiadomość
Samooray
The Machine Spirit

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?news_id=12063

i wszystko jasne.. nawet w sklepach nie można wierzyć... zwłaszcza pedałkom z Classica (Rock & Rolla ostatnio) :roll: :roll:

Członek # 3 Polisz Alembic Braderhud
Alembic Epic 5 v Ameba Handmade Fretless 4 ->Boss CEB-3 -> Korg DTR 1000 -> Ampeg SVT 6 -> TE 1048H
30-05-2005 13:54
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
FurioSan
Zadufany w sobie bubek - rotfl

UKRADZIONO

Piszę do was z wielkim bólem w sercu - ktoś ukradł mi gitarę.
Proszę was o pomoc w jej odnalezieniu. Oczywiście szanse są marne ale próbuję wszystkiego.
Gdybyście gdzieś usłyszeli albo zobaczyli kogoś kto chce sprzedać moją gitarę lub trąbkę (również zginęła)
to bardzo proszę o kontakt.
Mój numer 0880109820

Poniżej opis skradzionych instrumentów:

1. Gitara Yamaha Pacifica Nr seryjny NN08329 (Jest wytłoczony z tyłu na główce obok kluczy) kolor bordowo - wiśniowy.
Przystawki DiMarzio. Do gitary przyklejona była czarna przystawka Midi firmy Roland.
W czarnym pokrowcu z napisem Presto Lang. W pokrowcu był też cyfrowy tuner f-my Boss.

2. Złota Trąbka firmy Powerbeat z ustnikiem 7C f-my Bach

!!! Przewidziałem nagrodę dla osoby, która pomoże w odnalezieniu naszych instrumentów !!!

Wireless Samsona z montażem do racka i zasilaczem
Precel Dominikana Standard by Zenek Spawacz + OHC
Meska 400+ /case/footswitch

Ceny do negocjacji
29-06-2005 11:40
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kephas
Junior Member
**

Trace Elliot AH 300

W październiku 2003 r. w Lublinie skradziono mi wzmacniacz Trace Elliot 12 SMX - head. Pamiętam że z tyłu miał napisane 280W/4Ohm i sto coś na 8 Ohm. Preamp 12 suwaków, podwójny kompresor i inne bajery. Kraży opinia, że to najfajniejszy zmodeli tracea. Sprowadzony z Kanady, działał na trafo! Jeżeli ktoś może pomóc to dzięki! Błogosławię czlowieka, który to wziął!

05-12-2005 11:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
karrol
Junior Member
**

Witam, mojemu bratu okradziono kanciape, bardzo proszę o wszelkei info jeśli tylko ktoś się natknie na cokolwiek Na stronie są dalsze informacje
http://www.patrycjusz_k.republika.pl/997/997.html
lub ten http://www.pt.prv.pl/

Bass no toy
10-01-2006 20:14
Gvacjani
Newbie
*

Witam Serdecznie

Wielokrotnie śledziłem to forum byłem jego stałym i pilnym (cichym smilie) uczestnikiem. Niestety nigdy nie sądziłem że mój pierwszy post będzię dotyczył czegoś co może być początkiem końca mojej przygody z graniem.

W dniu z 9-10 stycznia 2006 w Białymstoku - miejscu w którym odbywały się nasze (i nie tylko nasze ) próby muzyczne, miało miejsce nikczemne włamanie. Skradziono wiele wartościowego sprzętu który w większości przypadków był dorobkiem całego życia ale i jedynym narzędziem za pośrednictwem którego część z nas zarabiała na chleb. Nie pisze tu o wartości emocjonalnej do instrumentów które miały unikalne brzmienie bo to przecież każdy z Was doskonale rozumie ale fakcie że kilku kutasów posiada sprzęt którego wartość ich całkowicie przerasta.

Oto stronka która powstała na szybko. Własnie tu znajdują się wszystkie informacje o skradzionym sprzęcie. Strona jest stale aktualizowana.

Stąd moja gorąca i rozpaczliwa zarazem prośba "kto kolwiek widział kto kolwiek wie...." prosze o kontak mailowy koziorozec@tlen.pl, wojtas.bura@neostrada.pl, gwacjani1@poczta.wp.pl

11-01-2006 19:03
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Gvacjani
Newbie
*

Oto adres strony który miał się znaleźć w poscie wyzej

http://www.pt.prv.pl/

11-01-2006 19:05
Anonymous
Unregistered

01-02-2006 01:36
Re: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Siepacz
Member

Gvacjani napisał(a):
Witam Serdecznie

Wielokrotnie śledziłem to forum byłem jego stałym i pilnym (cichym smilie) uczestnikiem. Niestety nigdy nie sądziłem że mój pierwszy post będzię dotyczył czegoś co może być początkiem końca mojej przygody z graniem.

W dniu z 9-10 stycznia 2006 w Białymstoku - miejscu w którym odbywały się nasze (i nie tylko nasze ) próby muzyczne, miało miejsce nikczemne włamanie. Skradziono wiele wartościowego sprzętu który w większości przypadków był dorobkiem całego życia ale i jedynym narzędziem za pośrednictwem którego część z nas zarabiała na chleb. Nie pisze tu o wartości emocjonalnej do instrumentów które miały unikalne brzmienie bo to przecież każdy z Was doskonale rozumie ale fakcie że kilku kutasów posiada sprzęt którego wartość ich całkowicie przerasta.

Oto stronka która powstała na szybko. Własnie tu znajdują się wszystkie informacje o skradzionym sprzęcie. Strona jest stale aktualizowana.

Stąd moja gorąca i rozpaczliwa zarazem prośba "kto kolwiek widział kto kolwiek wie...." prosze o kontak mailowy koziorozec@tlen.pl, wojtas.bura@neostrada.pl, gwacjani1@poczta.wp.pl

http://cgi.ebay.com/1968-Fender-Jazz-Bass-Sunburst-W-OHSC-NR_W0QQitemZ7387241592QQcategory...dZViewItem :smilie:

Orphanthood of CO-KTO-WOLI
07-02-2006 15:15
marek HAGA
Posting Freak

07-02-2006 15:37
Kamil
Senior Member

Oto infornacja którą dostałem dzisiaj meilem.Oryginalna treść wiadomości

UWAGA!!! W dniu 12 Lutego w Gdyni z ulicy Polskiej 2 skradziono następujący sprzęt należący do firmy Lauda-Audio,

Kombo gitarowe Marshall TSL601
Kombo gitarowe Marshall AVT100X
Procesor gitarowy Line 6 POD XT Live z pokrowcem
Gitara Line 6 Variax 600 w kolorze czarnym
Interfejs USB Line 6 Variax Workbench
Gitara Epiphone Les Paul Joe Perry Boneyard
Gitara Peavey Raptor
Kabel gitarowy Monster Rock 12 stóp z oznaczeniem "Demo"
Kabel gitarowy Monster Jazz 12 stóp z oznaczeniem "Demo"
Kabel gitarowy Monster Acoustic 12 stóp z oznaczeniem "Demo"
Kabel głośnikowy Monster SP1000 6 stóp

Za wszystkie informacje prowadzące do odzyskania sprzętu czeka nagroda. Jednocześnie ostrzegamy przed zakupem towarów budzących podejrzenie, że mogą pochodzić z przestępstwa.

Informacje prosimy kierować bezpośrednio do firmy Lauda-Audio, tel. 58/555-06-60, fax. 58/555-07-70, email: info@lauda-audio.pl, całodobowo tel. kom. 0502-180-100 lub do najbliższego posterunku policji.

Kamil Wilk
15-02-2006 20:46
FurioSan
Zadufany w sobie bubek - rotfl

Kumplowi po jedym z koncertow niedawno buchneli 2ga gitare . szczegoly bede znal wkrotce

to zdjecie kumpla z ta gitara ( GMR ) - tylko takie w sieci znalazlem :/

szczescie w nieszczesciu ze mu nie ukradli MM :/

Wireless Samsona z montażem do racka i zasilaczem
Precel Dominikana Standard by Zenek Spawacz + OHC
Meska 400+ /case/footswitch

Ceny do negocjacji
17-07-2006 10:08
Kuszol
Member

mail z musiccenter.pl

Cytat:
WITAM , DNIA 30 LISTOPADA 2006 SKRADZIONO Z NASZEGO SKLEPU W ŁODZI DWA NASTĘPUJĄCE INSTRUMENTY:

MUSIC MAN MODELMM960102000

NR SERYJNY F/NG30263
JOHN PETRUCCI SIGNATURE,

BEZ ORYGINALNEGO TWARDEGO FUTERAŁU !

jest to model bez piezzo, pickup'y DiMarzio Custom - John Petrucci design w układzie HH
gryf z klonu oczkowego główka nie jest w kolorze korpusu (lakier bezbarwny),
podstrunnica wykonana z palisandru (24 progi jumbo),
mostek Custom John Petrucci MusicMan Tremolo - floating,
klucze blokowane Schaller M6-IND w układzie 4+2

IBANEZ MODEL RG1570 PRESTIGE

NR SERYJNY 0006F0620866
KOLOR: MMR ciemny granat metalic (ZDJĘCIE W ZAŁĄCZNIKU)
BEZ ORYGINALNEGO TWARDEGO FUTERAŁU!
Gitara elektryczna sześciostrunowa.
Napis na gryfie "IBANEZ Prestige"
progi: Jumbo
mostek: Edge Pro
przetwornik IBZ V7 humbucker (szyjka)
przetwornik IBZ S1 single (środek)
przetwornik IBZ V8 humbucker (mostek)

Hubert Kozera - sklep Łódź

hubert.kozera@musiccenter.pl< br>

http://www.musiccenter.pl

(0-42) 630-28-00

Silvertone Lb11 + Ash600R + Mag410tdeep
Chociaż bym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę bo jestem największym sukinsynem w całej dolinie
Brotherhood of BIG Brzuch smilie
10-12-2006 13:02
Olszak
Ojciec Dyrektor

Grupa: Administratorzy

SKRADZIONO GRATY VADERA:
http://www.vader.pl/news-e.html

28-12-2006 21:10
G.M.O.D.
Komendant Tego Melanżu

Grupa: Administratorzy

W sobotę we Wrocławiu skaradziono gitarę basową YAMAHA TRB 6p o numerze seryjnym 1X22012 w kolorze czerwonym z lekkim zarysowaniem lakieru w okolicach mostka. Wszystkich którzy mogą w jakiś sposób pomóc odzyskać instrument proszę o kontakt tel: +48606218686

Na osobę, kóra pomoże odzyskać instrument czeka nagroda.

"Człowiek bez basu jest jak słoń bez śrubokręta..."
"Jeśli będziesz torturował dane statystyczne wystarczająco długo to przyznają się do wszystkiego"

Paweł "Wszechgajdzik" Gajda - agent operacyjny Mossad'u
07-02-2007 19:04
Basstard
Wombat zwany Kotem

Skradziono bębny Yamaha Maple Custom + blachy (w tej chwili nie orientuję się dokładnie jakie, wiem, że była wśród nich china Sabian, bardzo wysoki i rzadki model), włąsność Wojtka Szadkowskiego - na tym zestawie były nagrywane wszystkie płyty Collage i Satelite. . . Perkusja została zajebana najprawdopodobniej przez roboli pracujących przy rozbiórce VISu (Warszawa, róg Kasprzaka i Prymasa Tysiąclecia), gdzie stała w jednej z sal (Wojtek nie zdążył zabrać jej na czas, co w żadnej mierze nie usprawiedliwia złodziei), tak więc na 99% trafiła w łapy pacjenta, który nie ma pojęcia, co zajumał. Bębny są bardzo charakterystyczne, kolor Transparent Black, nieco przerobione przez Wojtka. Jeśli ktokolwiek z Was trafi na coś takiego w okazyjnej cenie. . . Wiecie, co robić. Proszę o kontakt na priv lub mailowy (basstard79@gmail.com) ze mną, ja przekażę Wojtkowi.

Come to my BASSMENT, baby!
Braderhud of Melissa Auf der Maur is teh SEXXX!!!!11
Założyciel i Członek (hy hy hy) #1 of the (an)Ofiszyl Alembik Klab Poulend

Lech Janerka napisał(a):
To jest w ogóle największy sukces rock and rolla – żeby wstawać wtedy, kiedy się człowiek wyśpi.

03-03-2007 17:34
Odpowiedz Napisz temat