| JAWORKOWY REALBOOK 2008 |
| Autor | Wiadomość |
Olszak Ojciec Dyrektor         Skąd: Woobie Doobie Postów: 3,693 Grupa: Administratorzy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 14-06-2008 21:19 | |
 |
wws Wojtek       Skąd: Kielce/Kraków Postów: 2,627 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 05-2006 Status: Offline
|
ZZ Top - Tush Toto - Africa Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat Budka Suflera - Takie Tango Procol Harum - Whiter Shade of Pale Blue Bossa Poluzjanci - Tralala 300 Miles Davis - So What Miles Davis - All Blues Joe Zawinul - Mercy, Mercy, Mercy Manhattan Transfer - Zoo Blues Breakout - Gdybyś Kochał, hej Natalie Kukulska - Im więcej Ciebie tym mniej Kasia Kowalska - Coś optymistycznego Kasia Kowalska - Wyrzuć ten gniew Gloria Gaynor - I Will Survive Django Reinhardt - Minor Swing Dżem - Whisky Budka Suflera - Sen o Dolinie Edyta Górniak - Jestem Kobietą
na Końskie też się przyda  http://www.lastfm.pl/user/wwskielce |
|
| 14-06-2008 21:26 | |
 |
ninka Member     Skąd: Oświęcim Postów: 224 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 07-2005 Status: Offline
|
hymn koniecznie, plus tekst i choreografia  |
|
| 14-06-2008 21:28 | |
 |
Larry Member    Skąd: Postów: 169 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2006 Status: Offline
|
breakout - Poszłabym za Tobą Maroon 5 - Sunday moorning Jamiroquai - Virtual Insanity Mr. Zoob - Mój kawałek podłogi The Doors - Break on through Black Eyed Peas - Let's get it started Bill Withers - Ain't no sunshine Jackson 5 - I want You back
Moze Led Zeppelin Since I've been loving You albo I can't quit you baby . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak |
|
| 14-06-2008 23:42 | |
 |
Hannibal hanys w odrze.       Skąd: silesia. Postów: 4,962 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 11-2005 Status: Offline
| |
| 14-06-2008 23:49 | |
 |
wws Wojtek       Skąd: Kielce/Kraków Postów: 2,627 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 05-2006 Status: Offline
| |
| 15-06-2008 00:07 | |
 |
ANTonio Jestem kamieniem! Daj hardcore'a!       Skąd: Kościan Postów: 6,462 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
przepraszam, tak nie skorzystam, ale czy ktoś szuka funkcji i tekstów do tych utworów?
: : Brotherhood of "Wsadź se swój aparat w dupę" Have no power in your cock? You'll find it in funk-rock!

|
|
| 15-06-2008 13:00 | |
 |
Lesznik Newbie   Skąd: Postów: 6 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2007 Status: Offline
|
proponuje louie louie w wykonaniu np. motorhead albo iggy pop |
|
| 15-06-2008 13:05 | |
 |
Olszak Ojciec Dyrektor         Skąd: Woobie Doobie Postów: 3,693 Grupa: Administratorzy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
przepraszam, tak nie skorzystam, ale czy ktoś szuka funkcji i tekstów do tych utworów? :  : Nie nikt nie szuka. Sami napiszemy, gdyz: 1. Bedzie prawidlowo zapisane 2. Bedzie prosto zapisane
 |
|
| 15-06-2008 15:00 | |
 |
salata14 Junior Member    Skąd: Postów: 88 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2006 Status: Offline
|
Pamiętacie "W Biegu"?? ja mogę zatańczyć jak będzie trzeba ...GROOVEE... |
|
| 15-06-2008 15:52 | |
 |
johnny Michał     Skąd: Końskie/Łódź Postów: 138 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12-2006 Status: Offline
| |
| 15-06-2008 19:22 | |
 |
|
Sadze, ze tak. Obawiam sie, ze zbyt wielu egzemplarzy fizycznie nie bedziemy w stanie wydrukowac na miejscu w Jaworkach - z racji ilosci materialu  |
|
| 15-06-2008 19:55 | |
 |
Johny160 Kolekcjoner Sprzętu     Skąd: Postów: 397 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 04-2006 Status: Offline
|
to może w jakimś PDFie na Forum  Rodzina Ampeg, Trace i Mayo!
TRACE ELLIOT EXCLUSIVE CLUB member #6! Official Ampeg Brotherhood! |
|
| 15-06-2008 20:18 | |
 |
|
Zobaczymy, zobaczymy Poki co czekam jeszcze na propozycje, zaczniemy wybierac numery, mysle ze gotowy "realbook" bedzie dopiero na Jaworki. |
|
| 15-06-2008 20:23 | |
 |
Peak Member     Skąd: Warszawa Postów: 328 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
Krystyna Prońko - "Jesteś lekiem na całe zło" "Deszcz w Cisnej" Hanna Banaszak - "Pogoda ducha" Irena Santor - "Powrócisz tu" Grażyna Łobaszewska - "Czas nas uczy pogody", "Brzydcy" Ewa Bem - "Moje serce to jest muzyk" Edyta Górniak - "Jestem Kobietą", "Nie proszę o więcej", "Jak najdalej" Kasia Kowalska - "A to, co mam", "Coś optymistycznego", "Być tak blisko" Polucjanci - "Nie ma nas" Robert Janson - "Małe szczęścia" Anna Maria Jopek - "Tam, gdzie nie sięga wzrok", "Ale jestem" Hey - "Mimo wszystko", "Teksański" O.N.A. - "Kiedy powiem sobie dość" Natalia Kukulska - "W biegu" Kayah - "Testosteron", "Na językach", "Fleciki", "Santana" Varius Manx - "Ruchome piaski", "Piosenka księżycowa", "Zanim zrozumiesz" Lady Pank - "Zostawcie Titanica", "Zawsze tam gdzie ty" Perfect - "Niepokonani", "Kołysanka dla nieznajomej"
TOTO - "Africa", "I won't hold you back", "Rosanna", "Stop loving you" Sting - "(If you love somebody) set them free", "Fragile", "Every breath you take", "All for love" Elton John - "I'm still standing" Jamiroquai - "Too you to die", "Virtual insanity" Jeff Buckley - "Grace" Joss Stone - "You had me", "Jet lag", Meat Loaf - "I'd do anything for love" Michael Jackson - "Liberian Girl", "Black or White", "Man in the mirror" etc Prince - "The most beautiful girl in the world" Stevie Wonder - "Isn't she lovely", "Part time lover" Whitney Houston - "I have nothing" Natalie Imbruglia - "Torn" U2 - "Sometimes you can't make it on your own" Aerosmith - "Crazy" Marylin Manson - "Sweet Dreams" Seal - "Crazy", "Kiss from a rose" Eric Clapton - "Change the world", "Tears in heaven", "Layla" No Doubt - "Don't speak" Boyz II Mez - "End of the road" Alanis Morisette - "Ironic", "Unwanted" Avril Lavigne - "I'm with you" Hair - "Aquarius/Let the sunshine in", "Hair" (dla basistów) Phil Collins - "In the air tonight" "Can't stop loving you" Jesus Christ Superstar - "How to love him" Des'ree - "You gotta be" Sarah McLachlan - "Angel" Jevetta Steele - "Calling you" George Michael - "Freedom '90", "I can't make you love me" Anastacia - "I'm outta love" "One day in your life" Moloko - "Sing it back" Irene Cara - "What a feeling"
Można by długo... Grać czy nagrywać? - Oto jest pytanie! Pułtusk 2004 Końskie 2006 Jaworki 2007, 2008 |
|
| 16-06-2008 02:05 | |
 |
| |
|