| granie "na weselach" |
| Autor | Wiadomość |
JAZZ-BASS Soundomierz - Yamahofil       Skąd: Bezdomny Postów: 2,297 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Online
|
naprawdę i szczerze odradzam wszystkim - nie doszukujmy się zalet w graniu chałtur bo to nie ma sensu - każdy sobie wytłumaczy jak mu pasuje
mnie nie pasuje - trzeba szukać innej mozliwości zarabiania jak i grania
mi się udało, skończyłem z tym, robie ciekawsze rzeczy Jerry - stawiam wiadro wódki na stół !!! : : : :
Robert "Waldorff" Adamski http://www.piano21.pl --------------------------------------------------- Co dzień budzę się piękniejszy - ale dziś to już przesadziłem  |
|
| 23-02-2005 13:32 | |
 |
szabla Member     Skąd: Postów: 230 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
naprawdę i szczerze odradzam wszystkim - nie doszukujmy się zalet w graniu chałtur bo to nie ma sensu - każdy sobie wytłumaczy jak mu pasuje
mnie nie pasuje - trzeba szukać innej mozliwości zarabiania jak i grania
mi się udało, skończyłem z tym, robie ciekawsze rzeczy Jerry - stawiam wiadro wódki na stół !!! : : : :
Ja sie do tego wiadra dopinam : :
|
|
| 23-02-2005 13:40 | |
 |
Drewniak drewniak. . . .       Skąd: z Gdańska Postów: 3,049 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Jak juz stoi to i ja sie moge napic  Dobry setup to pół basu  Siły przyrody w służbie człowieka. BE4GP12AH200410ALPHOWER Dobry sound ideałem bliskim  |
|
| 23-02-2005 13:55 | |
 |
jerry de bass Senior Member     Skąd: Postów: 502 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 23-02-2005 14:29 | |
 |
JAZZ-BASS Soundomierz - Yamahofil       Skąd: Bezdomny Postów: 2,297 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Online
|
wódeczka zawsze dobra jest bo ją muzykanci piją jak wypiją lepiej grają wiadro - powiadasz, mi pasuje :  : Jak mówi stare porzekadło - dobry muzyk to i na trzeźwo zagra... 
Robert "Waldorff" Adamski http://www.piano21.pl --------------------------------------------------- Co dzień budzę się piękniejszy - ale dziś to już przesadziłem  |
|
| 23-02-2005 16:52 | |
 |
Drewniak drewniak. . . .       Skąd: z Gdańska Postów: 3,049 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
podobno... ale ja sie jeszcze z tym nie spotkalem  Dobry setup to pół basu  Siły przyrody w służbie człowieka. BE4GP12AH200410ALPHOWER Dobry sound ideałem bliskim  |
|
| 23-02-2005 17:19 | |
 |
|
podobno... ale ja sie jeszcze z tym nie spotkalem  A ja chyba pretenduję do miana dobrego muzyka bo coraz mniej spożywam...  Robert "Waldorff" Adamski http://www.piano21.pl --------------------------------------------------- Co dzień budzę się piękniejszy - ale dziś to już przesadziłem  |
|
| 23-02-2005 17:24 | |
 |
|
Wiesz... Coraz mniejsze spozycie przy osiaganiu tych samych efektow psycho-ruchowych ma zgola odmienna nazwe 
Ale tak na serio nie ma dla mnie nic bardziej przykrego jak sluchanie pijanego muzyka ktory probuje grac.... Dobry setup to pół basu  Siły przyrody w służbie człowieka. BE4GP12AH200410ALPHOWER Dobry sound ideałem bliskim  |
|
| 23-02-2005 17:48 | |
 |
|
Wiesz... Coraz mniejsze spozycie przy osiaganiu tych samych efektow psycho-ruchowych ma zgola odmienna nazwe W moim przypadku nazywa się to jeszcze inaczej... po prostu STAROŚĆ
Ale tak na serio nie ma dla mnie nic bardziej przykrego jak sluchanie pijanego muzyka ktory probuje grac.... : :
|
| 23-02-2005 18:32 | |
 |
G.M.O.D. Ojciec Prowadzący         Skąd: Kraków/Stalowa Wola Postów: 4,041 Grupa: Administratorzy Dołączył: 10-2004 Status: Offline
|
Ale tak na serio nie ma dla mnie nic bardziej przykrego jak sluchanie pijanego muzyka ktory probuje grac.... To sie nazywa calkowity zanik samokrytyki. A tak powanie, jak nie chce sie grac o suchym pysku to trzeba bardzo uwazac. Najgorsze to pijany perkusista. : : : :
Człowiek bez basu jest jak słoń bez śrubokręta...
Paweł "Wszechgajdzik" Gajda - agent operacyjny Mossad'u |
|
| 23-02-2005 18:54 | |
 |
Jacop Posting Freak       Skąd: Gdynia Postów: 2,814 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 23-02-2005 18:57 | |
 |
|
Mnie na szczęście omijają chałtury : :
ale na niezłej bani to grałem parę razy Ja tylko raz... i to mi wystarczyło,żeby już nigdy więcej tego "wyczynu" nie powtórzyć :oops:
Generalnie nachlany muzyk na scenie to w 100% ŻENADA!!!  Amen. Robert "Waldorff" Adamski http://www.piano21.pl --------------------------------------------------- Co dzień budzę się piękniejszy - ale dziś to już przesadziłem  |
|
| 23-02-2005 19:37 | |
 |
j4b0l Member     Skąd: Postów: 133 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
reasumujac co zostalo powiedziane... granie na imprezach - nie probowalem i nie wiem czy sprobuje bo to raczej praca, ktora w sezonie potrafi zajac kilka nocy w tygodniu, a najnormalniej w swiecie to ja az tyle czasu nie posiadam. czy chcialbym nie wiem, moze... pewnosci nie mam bo nie probowalem, a jak to sie mowi czlowiek uczy sie na wlasnych bledach... jezeli sam je uwaza za bledy. tak czy inaczej jestem w stanie zrozumie wszystkie opinie w tej kwestii. druga kwestia - pijany muzyk... wogole pijany czlowiek na dowolnym stanowisku zakladajacym kontakt z ludzmi w liczebnosci duzej (powyzej 10 nawet) to niezbyt ciekawa sprawa. ja zreszta ostatnio calkiem niemal zrezygnowalem z alkoholu, czasami jakies piwko, ale nawet to raczej rzadko. to jedna z rzeczy, ktorych do zycia nie potrzebuje. pozdrawiam MJ aka Jabol light is only precious during dark intervals...
tego posta sponsorowała literka (char)0115 i liczba 0x4A |
|
| 23-02-2005 21:21 | |
 |
mallets Unregistered
| |
| 05-03-2005 00:23 | |
 |
UziPop Member     Skąd: Postów: 126 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2005 Status: Offline
|
Grałem na chałturkach przez 5 lat. Musiałem się przeprowadzić i już nie gram ale z przyjemnością wróciłbym. |
|
| 05-03-2005 13:21 | |
 |
| |
|