| Godni polecenie (lub nie) kontrahenci z forum i netu... |
| Autor | Wiadomość |
Sunny_Lion Senior Member      Skąd: Poznań Postów: 1,695 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2006 Status: Offline
|
Reggae to nie tylko muzyka, reggae to nie tylko uczucie, reggae to sposób bycia i odbierania świata lepszym niż jest!!
 |
|
| 27-03-2007 19:31 | |
 |
eldamianos Member    Skąd: Postów: 117 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2007 Status: Offline
| a ja?
a ja bylem kiedys w ragtimie we wrocku i wowczas interesowal mnie bass elektroakustyczny bezprogowy . spytalem wiec hau macz a gosc mi odzrzekl nie stac cie jakby mi siedzial w kieszeni dopowiem ze moze wygladam jak dziad ale takowego bassa kupilem juz sobie ale ze granica brzydkie zachowanie. : : bassorzyt |
|
| 27-03-2007 19:38 | |
 |
Jontek Leon z poczty       Skąd: Bolesławiec Postów: 5,335 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Teraz ostrzeżenie będzie. GUDMAN z allegro. Lata doświadczeń w handlu, toska o klienta, bla bla bla. Pierdoły. Kupiłem dwa statywy. Pan dzwoni, że jeden ma a drugiego nie, bo się w czasie trwania aukcji sprzedał. I propozycja: "mam tu świetne statywy innej firmy . . . .".
To nie koniec. Przychodzą do mnie statywy i jeden ewidentnie obity.
Komentarza nie wystawię. Uważajcie. M@rcin @ntoni S@rkowicz "W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. Ale w praktyce jest" - Miś Yogi |
|
| 27-03-2007 19:40 | |
 |
dex44 Administrator         Skąd: Postów: 2,149 Grupa: Administratorzy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
maczos oczywista
snowblind macieq
hmm, napewno ktos jeszcze byl ale nie pamietam |
|
| 27-03-2007 20:30 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
Bachu, kupiłem od niego combo, wszystko przebiegło, tak jak miało. Polecam jak cholera. |
|
| 27-03-2007 21:12 | |
 |
Stigo Junior Member   Skąd: Postów: 16 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
A ja polecam maczosa i luciena.
W sumie oczywistość 8) |
|
| 27-03-2007 21:22 | |
 |
bojan Senior Member     Skąd: Postów: 960 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2006 Status: Offline
|
U mnie szczesliwie same pozytywy w tym temacie:
Uzytkownik Grim od ktorego zakupilem Ash'a ABM (msieczko na allegro). Uzytkownik diyManiek co mi pake skombinowal. Uzytkownik Sobass, co mi cheruba wcisnal (a cherub do mnie dotarl zanim w ogole zdazylem za niego zaplacic, tak sie robi interesy ) Uzytkownik Mastersiara, co mojego Box'a zanabyl (aaa wlasnie, komus opchnal?)
Jak kogos pominalem to niech sie przypomni.
PS:
Uzytkownik Maczos co mi racka byl podeslal do mojego ABM'a. Jak moglem zapomniec?
Pozdro for ya'll Ogólnopolski Komitet Obrony przed Ryszardem Nowakiem Zapraszam serdecznie: http://www.myspace.com/hoaband http://hoaband.com |
|
| 27-03-2007 21:28 | |
 |
Ziober Posting Freak       Skąd: Okolice Rzeszowa / Poznań Postów: 2,544 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Hmm, o ile dobrze pamietam:
Teppah, Groza, Maczos, X ray, Zz_top (PAS Guitars).
Nie wiem, czy kogos nie pominalem, w kazdym razie wyzej wymienieni panowie to pelen profesjonalizm. Blyskotliwy podpis. |
|
| 27-03-2007 22:42 | |
 |
jjb Skurczysyn       Skąd: Kraków Postów: 3,557 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2006 Status: Niedostępny
|
Hmm, o ile dobrze pamietam:
Teppah, Groza, Maczos, X ray, Zz_top (PAS Guitars).
Nie wiem, czy kogos nie pominalem, w kazdym razie wyzej wymienieni panowie to pelen profesjonalizm. Ja Ci wyslalem Pinky'ego i Mozga na plycie DVD. 
 -> Brotherhood of 'Sieciowcy' -> Brotherhood of 'trzymam basa ponizej pasa' -> Brotherhood of 'mam pake podzielona na dwie sekcje akustyczne' |
|
| 27-03-2007 22:43 | |
 |
Ziober Posting Freak       Skąd: Okolice Rzeszowa / Poznań Postów: 2,544 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Fakt, jak moglem zapomniec.  Blyskotliwy podpis. |
|
| 27-03-2007 22:47 | |
 |
brutum Member     Skąd: Postów: 281 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2006 Status: Offline
|
a ja polecam uzytkownika iyta. kupilem od niego Mag 300r + Mag 210 + Mag 115. kabelki i case gratis. spoko kontakt, dobra cena i sprzet w dobrym stanie (sprawny). |
|
| 28-03-2007 13:22 | |
 |
gruby Piotr Milczarek      Skąd: Tomaszów Maz. Postów: 1,897 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Yo
Pozytywnie:
Bachu
Draken
Sad
Bastard
collage
Suchy
Jak sobie jeszcze kogoś przypomne to napisze. Ewentualnie proszę o info na priv, bo z kimś jeszcze prowadziłem interesy, ale nie pamiętam nicków. http://www.myspace.com/grubynoiz |
|
| 28-03-2007 15:42 | |
 |
Lewan Senior Member     Skąd: Elbląg/Gdańsk Postów: 692 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
|
Maczos : :
Gdyby nie jego OGROMNA elastyczność jeśli chodzi o raty i ogólna pomoc, to nie wiem, czy dziś mógłbym się cieszyć cudownie-kontrabasowo brzmiącym GK.
Nie wspominając już o tych wszystkich zaopatyrywaniach w struny  http://www.myspace.com/piotrlewanczyk |
|
| 28-03-2007 15:42 | |
 |
Aval Brzmię trendy. Podobno.       Skąd: Wszawa. Postów: 7,950 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2004 Status: Offline
| |
| 28-03-2007 16:34 | |
 |
bytor Member     Skąd: Postów: 150 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 10-2005 Status: Offline
|
Witam
A ja mam od tygodnia problem z http://www.czakmusic.pl
W piątek zamówiłem sobie u nich pickguarda do jazz basa koloru TORTOISE, otrzymałem maila o potwierdzeniu zamówienia z numerem konta, przelałem na nią kwotę 28 zł . czekam czekam i nic, zero kontaktu z ich strony. Napisalem maila do nich, dostałem odpowiedź ze "niestety ale danego koloru nie posiadamy, są tylko czarne i białe" więc ja do nich ze w takim razie proszę o zwrot pieniędzy, gdyż innym kolorem nie jestem zainteresowany . no i nastała cisza , posłałem do nich chyba ze 4 maile, napisałem do właściciela . cisza . w końcu zadzwoniłem w ten poniedziałek. Koleś powiedział, że odeśle pieniądze, dostałem maila . "kaskę odsyłam w dniu dzisiejszym" ( poniedziałek) .i dupa . do tej pory nic nie przyszło, na maile nie odpowiadają . zaraz będę do nich dzwonił. http://www.myspace.com/basstraveler |
|
| 30-03-2007 12:43 | |
 |
| |
|