Odpowiedz Napisz temat 
Strony (44):« Pierwsza < Poprzednia  1  2  3  [4] 5  6  7  8  Następna > Ostatnia »
Godni polecenie (lub nie) kontrahenci z forum i netu...
AutorWiadomość
Jontek
Leon z poczty

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

Draken napisał(a):
chyba nie jest tajemnicą, że właścicielem sklepu Kami jest basista p. Jarek Igielski - czyżby najuczciwsi byli właśnie basiści Icon_mrgreen

Coś w tym jest. Grałem Sylwka "na doczepkę", miałem poważne obawy, że zostanę przez kolegów wyruchany na kasie. A oni mnie księgowym obwołali - bo u nich od zawsze basista się tym zajmował :lol:

Luke - całkowicie się z Tobą zgadzam co do jakości obsługi w sklepie muzyczny.pl
A mam sporo doświadczeń, niestety, negatywnych. Muzyczny i Maczos to dwa wyjątki.
Żeby lista pozytywów przy transakcjach wysyłkowych była kompletna wymienię forumowiczów:
- Dzordżu
- Bohen
- ANTonio
- @d@m
- Bachu
- eMSki

EDIT: JAZZBASS !

:smilie:

M@rcin @ntoni S@rkowicz
"W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. Ale w praktyce jest" - Miś Yogi
03-01-2007 22:01
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bohen
Senior Member

Status: Online

Jontek napisał(a):

Draken napisał(a):
chyba nie jest tajemnicą, że właścicielem sklepu Kami jest basista p. Jarek Igielski - czyżby najuczciwsi byli właśnie basiści Icon_mrgreen

Coś w tym jest. Grałem Sylwka "na doczepkę", miałem poważne obawy, że zostanę przez kolegów wyruchany na kasie. A oni mnie księgowym obwołali - bo u nich od zawsze basista się tym zajmował :lol:

Luke - całkowicie się z Tobą zgadzam co do jakości obsługi w sklepie muzyczny.pl
A mam sporo doświadczeń, niestety, negatywnych. Muzyczny i Maczos to dwa wyjątki.
Żeby lista pozytywów przy transakcjach wysyłkowych była kompletna wymienię forumowiczów:
- Dzordżu
- Bohen
- ANTonio
- @d@m
- Bachu
- eMSki

Sprzedam Fender Precision 62 Reissue made in Japan 1700 zł
http://www.bohen.webpark.pl/precel.jpg
03-01-2007 22:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kijas
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie

Zakupy w sieci

Luke napisał(a):
Proponuje zakupy w http://www.muzyczny.pl
Lu

Ja też Icon_mrgreen
Pzdr
MK

04-01-2007 04:38
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bigos
Senior Member

Re: Zakupy w sieci

Kijas napisał(a):

Luke napisał(a):
Lu

Ja też Icon_mrgreen
Pzdr
MK

Ja również zadowolony jestem. Nie mieli na magazynie tego co mnie interesowało. Napisałem e-mail. Odpowiedzieli że mnie powiadomią jak będzie dostępny. Po miesiącu napisali że już jest i mogę zamówić on-line. Zamówiłem, zapłaciłem i za dwa dni miałem w domku.

Aż się zdziwiłem, że po miesiącu pamiętali o mnie.

XxXxXxXxXxXxX
Sport Utility Bass
XxXxXxXxXxXxX

http://www.kanon.info.pl
04-01-2007 12:37
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
majster
Unregistered

kacper_inc napisał(a):
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu.

heh, no i tu życie pokazuje, że nie jest to takie łatwe. mieszkam w mieście nr 20 na liście największych miast Polski, które ma ok. 170 tys. mieszkańców.
Kupowałem niedawno kolumne do basu, i mimo iż są u mnie 4 duże sklepy muzyczne, to w żadnym z tych sklepów nie było interesującego mnie sprzętu, dodam tylko, że chodziło mi o Ashdowna 410, więc to chyba bardzo popularny sprzęt, jak się mylę, to mnie poprawcie. Skonczylo sie na tym, ze kupilem pake na http://www.bigbeat.pl, pan odpowiadal na wszystkie moje pytania przez gg, potem zamowilem, (sroda wieczór) poprosilem, aby wyslali pake w czwartek. W czwartek zadzwonilem, potwierdzili wyslanie (podali nr listu przewozowego kurierki) w piatek paka była u mnie! (troche sie masterlink nie popisal, bo musialem do nich dzwonic, i pania z biura "potraktowac stanowczym i zdecydowanym glosem", ale poskutkowalo).

Jakie jest ale: w pace wyslali mi zla fakture, wiec im ja odeslalem, ale do tej pory nie otrzymalem zadnego paragonu czy faktury, potwierdzajacej zakup w sklepie. Heh, a obiecali wyslac.

A co do sklepow muzycznych w Rzeszowie, to sytuacja sie poprawia moim zdaniem, konkurencja robi swoje. Np na Grunwaldzkiej, wybór basow jest duzy, ale jesli chodzi o wzmaki i paki basowe, to straszna bieda. Ale co mnie nastawia pozytywnie. Kiedys, w tym sklepie, to instrumenty trzymali z dala od klienta, i na dodatek faceci warczeli na klientow, i robili srogie miny, zeby przypadkiem ktos nie chcial na czyms pograc. A teraz, (ostatnio bylem tam 2 razy) to sam pan szef, jak tylko wlazlem, i zaczalem gapic na basy, podszedl, i z usmiechem "podlaczyc panu jakas gitarke?". Wywalilem na niego galy jak pojebany, i wydusilem "nie, dziekuje".
Bylem tez tam swiadkiem kapitalnej akcji. Przyszla pani, i chciala kupic flet, taki plastikowy, dla dziecka, za pare zlotych, pan wyjal flecik, pokazal, na zyczenie pani nawet zagral cos na tym flecie(!), poprostu pelen profesjonalizm, nie wazne czy sprzedaje piano za 5000 czy flet za 15 pln.
I tak kurwa powinno być!
(No ale, dwóch niemilych panow tez tam jest). smilie

Aha, lucien, to chujowo, ze koles Cie oszukal, wspolczuje Ci ale musisz pamietac, ze takie jawne oczernianie kogos jest karalne.

pozdro 599.9

04-01-2007 20:54
Re: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
JAZZ-BASS
Soundomierz - Yamahofil

Re: Zakupy w sieci

Kijas napisał(a):

Luke napisał(a):
Lu

Ja też Icon_mrgreen
Pzdr
MK

I ja :smilie:
Sporo tam kupuję i zawsze profi (że o rabacie nie wspomnę) smilie

Robert "Waldorff" Adamski
http://www.piano21.pl
---------------------------------------------------
Co dzień budzę się piękniejszy - ale dziś to już przesadziłem Icon_mrgreen
04-01-2007 22:28
Paka
wczuta, czlowieniu

Jontek napisał(a):
- Dzordżu
- Bohen
- ANTonio
- @d@m
- Bachu
- eMSki

EDIT: JAZZBASS !

ja dodam, ze NuBel tez sie spisal;]

3TONESUNBURST serial no. B014197
============================

sprzedam:
:: nady pem-500 - najtanszy klasowy system odsluchow bezprzewodowych za 1300zl
:: guyatone br2 - oslawiony plytami toola envelope filter za 350zl

sciagne:
:: drobnice z usa/eu
04-01-2007 22:39
Samooray
więcej sprzętu jak talentu

z tego co pamiętam Drewiak mial ze Slipkotem problem.

"Bo muzyka nie jest tak prosta jak 2+2=4, tu są jeszcze półtony"
Członek # 3 Polisz Alembic Braderhud
Alembic Epic 5 v Ameba Handmade Fretless 4 ->Boss CEB-3 -> Korg DTR 1000 -> Ampeg SVT 6 -> TE 1048H

Cytat:
na próbę w 20m^2 sali potrzeba przecież 1kW!

04-01-2007 23:50
Jontek
Leon z poczty

Nazwę tematu wartałoby zmienić.

Niniejszym do listy forumowiczów, z którymi pozytywnie załatwiłem transakcję dopisujće MUNCHA.

Kejsik jest zajebisty, pieniążki uczicwe za niego zapłaciłem.

Radość jest, ale fot chilowo z wyposażeniem nie ma (jak się pojawią, będę się chwalił).

M@rcin @ntoni S@rkowicz
"W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. Ale w praktyce jest" - Miś Yogi
26-03-2007 21:05
Paka
wczuta, czlowieniu

no to ja forumowicza o nicku Pawel

bardzo milo kupowalo mi sie headasmilie

3TONESUNBURST serial no. B014197
============================

sprzedam:
:: nady pem-500 - najtanszy klasowy system odsluchow bezprzewodowych za 1300zl
:: guyatone br2 - oslawiony plytami toola envelope filter za 350zl

sciagne:
:: drobnice z usa/eu
26-03-2007 21:21
Mstaniul
Senior Member

To ja ANTonia dopiszę, przyjechał, zapłacił za bl600 i zabrał. I to nie fałszywkami! Icon_mrgreen Elegancja-francja :smilie: :smilie: :smilie:

Tak samo Jazz-Bassa!

Na razie bez basu smilie
26-03-2007 21:23
Anonymous
Unregistered

Jontek napisał(a):
Nazwę tematu wartałoby zmienić.

Niniejszym do listy forumowiczów, z którymi pozytywnie załatwiłem transakcję dopisujće MUNCHA.

Kejsik jest zajebisty, pieniążki uczicwe za niego zapłaciłem.

Radość jest, ale fot chilowo z wyposażeniem nie ma (jak się pojawią, będę się chwalił).

Jontku czy tak dobrze ?
Ja ogólnie w temacie polecam:
- Sokal (dobry chłopak)
- Radolniho (Radek Nie Jadek)
- Sad
- Unclefucker
- Jazzbass
- Freshman
i pewnie parę innych osób.

26-03-2007 21:26
Re: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
ANTonio
I'madick

Satanas smilie

bajka o basiście: Basi ścierpła dupa

Viv Savage napisał(a):
Have a good time, all the time

smilie

26-03-2007 21:32
jjb
Skurczysyn

Status: Niedostępny

Aval2ach juz byl? Sprzedawalem mu paczke i wszystko bylo w porzadku.

-> Brotherhood of 'Sieciowcy'
-> Brotherhood of 'trzymam basa ponizej pasa'
-> Brotherhood of 'mam pake podzielona na dwie sekcje akustyczne'
26-03-2007 21:35
Beny
Senior Member

Forumowicz Bastek poleciał se w kulki
http://forum.woobiedoobie.com/profile.php?mode=viewprofile&u=2391
Mieliśmy się zamienić, flanger na kabel instrumentalny. Kabel wysłałem, flangera (Behringera Icon_mrgreen) nie dostałem. Na początku ściemniał o zaginięciu paczki, potem brak kontaktu, wysyłałem maile, ale bez odzewu. Sprawa sprzed kilku miesięcy, dzieciak połaszczył się na kabel za 30 zł. Dla mnie żadna strata, dla niego zniszczona reputacja.
Kij mu w oko dzieciakowi :smilie:

Fender Jazz Bass CIJ + Ampeg BA-115T
6-osobowy band na Twoje wesele!
Leworęczne basy
26-03-2007 21:59
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Oceń ten temat:

Skocz do: