Odpowiedz Napisz temat 
Strony (41):« Pierwsza < Poprzednia  1  2  [3] 4  5  6  7  Następna > Ostatnia »
Godni polecenie (lub nie) kontrahenci z forum i netu...
AutorWiadomość
Blues-66
Senior Member

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

gsb napisał(a):
(. . . )

Ale z drugiej strony, ceny wyzsze niz wszedzie indziej w necie.

Coś za coś niestety.

Z tym też różnie bywa, czasem ma drożej, a czasem taniej niż np. u Niemca w music-town czy innym drumlandzie - a to przecież muzyczne "hipermarkety". Poza tym sporo można utargować.
W razie wad nie ma problemów ze zwrotem.
Gość dba o klienta. KAŻDEGO!

03-01-2007 12:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
maczos
Senior Member

gsb napisał(a):

Bohen napisał(a):

kacper_inc napisał(a):
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl

Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.

Coś za coś niestety.

joł.gsb.jest opcja negocjuj. Poza tym MBS to wciąż autorski pomysł nad którym ślęczę tylko ja i grzesio i normalnie fizycznie nie wyrabiam, żeby uaktualniać ceny. Może trzeba już kogoś zatrudnić ?
zresztą ze mną można sie dogadać nie tylko na basowe tematy

Lucien. ja do ciebie nic niemam.ale celowo wymieniłem miedzy innymi ten lakier który widać od razu czy jest lipny czy nie .peace :smilie:

http://www.maczosbass.pl
03-01-2007 13:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
gsb
all-tube brotherhood!

pffffff

EDIT do mojego posta o musiccentetr jeszcze:

zapomnialem dodac jeszcze ze statwyy kltore zamowilem przyszly inne - powiedzieli mi ze podobno lepsze a tamtych nie bylo w magazynie.

:smilie: :smilie:

03-01-2007 13:12
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Burning
a man that follows hell \m/

Zaprawdę powiadam wam, że u Maczosa ceny są znacznie niższe niż wskazuje na to strona :smilie:

sprzedam Mayonez za 2700:
http://forum.woobiedoobie.com/kupie-sprzedam-zamienie-t-10359-55.html#pid334998

lubię kobiety jak puzzle - od 3 do 5 lat, 100 kawałków Icon_mrgreen
03-01-2007 14:12
basistka
Suga Mama

basolog napisał(a):
[quote="gsb"]Towar kupowałem w Poznaniu,żeby była jasnośc.

w Music Center w Poznaniu wymienila sie ponoc ekipa, w szczegolnosci odpadl 'glowny sprzedajacy'. I dobrze mu tak :smilie: :evil: :evil:

http://www.myspace.com/nailquartet
03-01-2007 15:02
Bastek
Member

W mc chyba pracuje teraz mój kolega , Sebastian .Zapytam jeszcze czy to faktycznie on . ale człowiek godny zaufania i b.dobry gitarul .

Bez rytmu był bym nikim .
(\ /)
(O.o)
(> <)
03-01-2007 15:04
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Majek
Posting Freak

basistka napisał(a):

basolog napisał(a):

gsb napisał(a):
Towar kupowałem w Poznaniu,żeby była jasnośc.

w Music Center w Poznaniu wymienila sie ponoc ekipa, w szczegolnosci odpadl 'glowny sprzedajacy'. I dobrze mu tak :smilie: :evil: :evil:

A Baginski zostal? Icon_mrgreen

EDIT: chcialbym jeszcze dodac, ze w Poznaniu istnieje rowniez Music Center, ale na Srodce, ktory nie ma nic wspolnego z wyzej wymienionym. MC na Srodce jest zajebisty (chociaz denerwuja mnie kobiety, ktore od jakiegos czasu tam pracuja i calkowicie nie znaja sie na sprzecie). A strona srodeckiego to http://www.musiccenter.com.pl

Forumowa Opozycja- Koniec syfu i gowniarstwa!!!
03-01-2007 15:10
basistka
Suga Mama

Majek napisał(a):

No wlasnie o nim mowie :twisted:

http://www.myspace.com/nailquartet
03-01-2007 15:13
Majek
Posting Freak

basistka napisał(a):

Majek napisał(a):

No wlasnie o nim mowie :twisted:

aa Icon_mrgreen

Forumowa Opozycja- Koniec syfu i gowniarstwa!!!
03-01-2007 15:14
kacper_inc
Member

gsb napisał(a):

Bohen napisał(a):

kacper_inc napisał(a):
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl

Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.

Coś za coś niestety.

we wrocłąwiu jest dobry sklep - Sklep muzyczny OSTROWSKIEGO (skrzyżowanie ul. Borowskiej i Armii Krajowej. najprawdopodobniej ;D )- jezeli cos kupuje to tylko tam, ceny maja zajebiscie ruchome.

Natiomiast jeżeli chodzi o towar używany to z autopsji wiem - pojechać i sprawdzic, innej możliwosci nie ma.

U maczosa jeszcze nic nie kupywalem wiec nie wiem jak jest, jednakowosz przymierzam sie do wymiany strun . smilie

.ja nie umiem śpiewać , dlatego gram na bassie.
03-01-2007 17:53
:Kapral:
Freak Out!

Mają ruchome, to fakt, ale w niezbyt szerokim zakresie.
Niemniej ogólnie obsługa bardzo fajna, da się załatwić różne bajery, ale oni też walczą z dystrybutorami (ostatnio o tym rozmawialiśmy, jak tam ze znajomym byłem - zamówili 5 Ibanezów, dostali 2).
Tylko nie czytajcie forum tego muzyczny.pl, bo farmazony straszne smilie

http://basoofka.net/gotuj-z-kapralem <= nowy odcinek!!!
03-01-2007 17:58
=Sat=
Posting Freak

ibanezbass napisał(a):
gsb, normalnie kurwica mnie bierze jak pomyślę o Twojej sytuacji :shock: Współczuje Man.

U mnie w Zgorzelcu jest taki sklep "Artmusic", może nie są oszustami, ale obsługa jest do bani, ceny z kosmosu, a zamówienie czegoś graniczy z códem. np. koleś stwierdził, że takie coś jak struny FLATWOUND nie istnieją i że to jest mój wymysł - gdy chciałem takie zamówić.
Chociaż kiedyś kupiłem płytę w tym sklepie na prezent dla mamy, zapłaciłem około 50zł, zapakowałem ładnie ten prezencik, mama odpakowała, a płyty w środku brak :shock: Głupi byłem, bo nie sprawdziłem, czy płyta w środku jest przy płaceniu za nią, ani tez później - ufałem poprostu że jak nowa płyta, oryginalna, zafoliowana to i w środku będzie. być może dystrybutor nie włożył płyty :( Nie zwrócili siana, opierdolili mnie żem złodziej i wyłudzacz, czułem sie frajersko. dawno to było i mi przeszło :/
Nie stety jestem w drobnych zakupach nie raz skazany na ten sklep(najbliższy lepszy 100km)
Gdy zapytamy o coś sprzedawcę - np.:
-Co Pan może powiedzieć o tej basówce?
Koleś odpowie mniej więcej:
-Dobra gitara, dobre drewno, cztery struny, fajnie brzmi, znana firma.

itp bzdury.

Ale jak zapytamy z jakiego drewna, to gość sie spoci i bedzie szukał w katalogach w necie żeby zobaczyć z jakiego drewna jest jakiś tam tani rockwood droższy u nich o 200zeta niż normalnie :P

Ostatnio, jakiś czas temu wlazłem tam i pytam sie: ile bedzie kosztować sprowadzenie multuefektu zoom b2? Koleś sprawił wrażenie wkurwionego(coś al'a "jak śmiesz o to pytać?!") i odpowiedział złowrogo:
- Niesprowadzamy zoomów!

Dowidzenia i wyszedłem.

Kiedyś było tam inaczej - pracował taki miły dziadek, który wiedział że sprzedaje instrumenty i akcesoria muzyczne, a nie jak ci teraz - oni nie wiedzą chyba czy sprzedają w mięsnym, czy w piekarni czy w muzycznym :/

Porażka, ale niestety sklep nie ma konkurencji i nie zanosi się żeby miało to się zmienić :?

proponuję stworzyć coś na zasadzie wzajemnej pomocy w takich sytuacjach. Mieszkam w trójmieście, mam pod nosem kilka muzycznych - jak ktoś ma jakieś życzenia - piszcie mogę zrobić WAM zakupy. (;

OPOZYCJA
03-01-2007 18:52
Luke
Junior Member
**

Jesli ktos z adminow uzna to za reklame, to prosze skasowac post.
Informacja dla wszystkich mieszkajacch w mniejszych miastach, ktorzy borykaja sie z problemem dostepu do co niekorych akcesoriow muzycznych. Proponuje zakupy w http://www.muzyczny.pl, to sklep internetowy Marka Ostrowskiego z Wrocławia, chyba jedynegoduzego sklepu muzycznego o ktorym nigdy nie czytalem negatywnych postow w necie (chociaz oczywiscie moge sie mylic w ostatnim zdaniu dwa razy smilie ) Wiem, ze przy zamowienu przekraczajcym (chyba 150 zl) przesylka jest gratis, a ceny artykolow sa generalnie ok. Zawsze mozna sie na probie z kolegami z zespolu umowic i zrzucic na jedno zamowienie zeby przesylka byla gratis. Pozdrawiam
Lu

03-01-2007 20:09
Draken
Member

A ja wam powie, ze musi parę pokoleń minąć, żeby zmienić polską mentalność i cwaniactwo a wtedy zakupy przez internet staną się proste i bezpieczne smilie

[EDIT]
oczywiście są chwalebne wyjątki jak Maczos czy Kami smilie

[EDIT#2]
chyba nie jest tajemnicą, że właścicielem sklepu Kami jest basista p. Jarek Igielski - czyżby najuczciwsi byli właśnie basiści Icon_mrgreen

03-01-2007 20:15
gsb
all-tube brotherhood!

maczos napisał(a):
joł.gsb.jest opcja negocjuj. Poza tym MBS to wciąż autorski pomysł nad którym ślęczę tylko ja i grzesio i normalnie fizycznie nie wyrabiam, żeby uaktualniać ceny.

rzeczywiscie w sprzecie z wyzszej polki masz teraz troszke nizsze lub takie same ceny jak inni - dawno tam nie zagladalem i mozliwe ze bazowalem na swojej opini sprzed roku na przyklad smilie sorki. a tak nawiasem to bardzo mozliwe ze bede Cie molestował o ten head Orange'a co masz w ofercie, ale to jeszcze troche potrwa smilie Pozdr!

03-01-2007 21:52
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Oceń ten temat:

Skocz do: