Odpowiedz Napisz temat 
Strony (44):« Pierwsza < Poprzednia  1  [2] 3  4  5  6  Następna > Ostatnia »
Godni polecenie (lub nie) kontrahenci z forum i netu...
AutorWiadomość
Domo
Posting Freak

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

kacper_inc napisał(a):
mysle że dobrym pomyslem byłoby utworzenie CZARNEJ LISTY INTERNETOWYCH SKURWIELI.

taki temat już był, poszukaj go

http://www.neuronia.pl
Yamaha BBT500H i Noisybox 3x12'' na sprzedaż:
http://allegro.pl/show_item.php?item=521342181
02-01-2007 19:21
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
gsb
4x6550

Status: Niedostępny

do czarnej listy nalezałoby dorzucic sklep
MUSICCENTER.PL - opowiem w punktach swoje dosiwadczenie

1) chcialem kupic misker, kable, omikrofonowanie do bebnow, statywy wokalowe itp pierdółki

2) okazalo sie oczywiscie na www wszystko wyglada pieknie - wszystko "w magazynie" - tak na prawde od mojej wplaty na ich konto do relaizacji minal jakis miesiąc, bo niczego orpcoz kabli w magazynie nie było

3) jak juz przesylka dotarla (bez miksera - nie potrafili go skołowac mimo iz swieci sie dalej ładnie na stronie jako "dostepny") pomylone zostaly kable - nie wazne juz teraz jakie, po prostu czesc byla z innymi wtykami - napisalem maila, powiedziano mi ze mam odeslac a oni przysla te wlasciwie. ja wyslalem na drugi dzien - na ich czekalem 3 tygodnie, potem napisalem maila, drugiego, trzeciego - zero odpowiedzi.

4) ZADZWONILEM - opisalem sytuacje, nr faktury - powiedziano mi ze wysla nastepnego dnia

5) czekalem 2 tyg - nic nie przyszlo, ZADZWONILEM drugi raz poprosilem z szefem przedstawilem MOCNIEJ swoja sytuacje, bo bylem juz mocno wkurwiony a bez kabli nie moglem nic zrobic. jakby co podalem adres jeszcze razm maila telefon itp itd - gosc przeprosił i powiedział wysyłamy nastepnego dnia.

6) to było w listopadzie, jak łatwo sie domyslic, kabli nie mam do dzis. olałem sprawe bo szkoda moich nerwów i kasy na telefony.

Kiedys jak bede w Kaliszu to sie do nich przejde, moze po prostu odleje im sie na wycieraczke.

W koncu 60zl piechotą nie chodzi.

02-01-2007 23:54
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
ibanezbass
Member

Status: Online

gsb, normalnie kurwica mnie bierze jak pomyślę o Twojej sytuacji :shock: Współczuje Man.

U mnie w Zgorzelcu jest taki sklep "Artmusic", może nie są oszustami, ale obsługa jest do bani, ceny z kosmosu, a zamówienie czegoś graniczy z códem. np. koleś stwierdził, że takie coś jak struny FLATWOUND nie istnieją i że to jest mój wymysł - gdy chciałem takie zamówić.
Chociaż kiedyś kupiłem płytę w tym sklepie na prezent dla mamy, zapłaciłem około 50zł, zapakowałem ładnie ten prezencik, mama odpakowała, a płyty w środku brak :shock: Głupi byłem, bo nie sprawdziłem, czy płyta w środku jest przy płaceniu za nią, ani tez później - ufałem poprostu że jak nowa płyta, oryginalna, zafoliowana to i w środku będzie. być może dystrybutor nie włożył płyty smilie Nie zwrócili siana, opierdolili mnie żem złodziej i wyłudzacz, czułem sie frajersko. dawno to było i mi przeszło :/
Nie stety jestem w drobnych zakupach nie raz skazany na ten sklep(najbliższy lepszy 100km)
Gdy zapytamy o coś sprzedawcę - np.:
-Co Pan może powiedzieć o tej basówce?
Koleś odpowie mniej więcej:
-Dobra gitara, dobre drewno, cztery struny, fajnie brzmi, znana firma.

itp bzdury.

Ale jak zapytamy z jakiego drewna, to gość sie spoci i bedzie szukał w katalogach w necie żeby zobaczyć z jakiego drewna jest jakiś tam tani rockwood droższy u nich o 200zeta niż normalnie smilie

Ostatnio, jakiś czas temu wlazłem tam i pytam sie: ile bedzie kosztować sprowadzenie multuefektu zoom b2? Koleś sprawił wrażenie wkurwionego(coś al'a "jak śmiesz o to pytać?!") i odpowiedział złowrogo:
- Niesprowadzamy zoomów!

Dowidzenia i wyszedłem.

Kiedyś było tam inaczej - pracował taki miły dziadek, który wiedział że sprzedaje instrumenty i akcesoria muzyczne, a nie jak ci teraz - oni nie wiedzą chyba czy sprzedają w mięsnym, czy w piekarni czy w muzycznym :/

Porażka, ale niestety sklep nie ma konkurencji i nie zanosi się żeby miało to się zmienić :?

Zapraszam do posłuchania, oglądania i komentowania moich basowych wypocin:
ibanezbass.mp3.wp.pl
youtube.com/ibanezbasSR400
03-01-2007 00:18
irakijczyk
Tak naprawde Rex Brown...

a mnie wkurwia MUSIC WORLD

-pytam sie czy mają na stanie to i to
-mamy !
-spoko. . . to zamawiam
-zamówienie zrealizowane
. . . pare dni puźniej . . .
-pytam sie czy wysłali już ?
-nie bo nie mają już tego
-jak to kurwa nie mają ? ! przecież jak sie pytałem to było
-no bo ich jest kilku w sklepie i jeden mi pisał że jest, a inny w tym czasie to sprzedał. . .
-noż kurwa mać myśle dałny jakieś no. . . pytam sie kiedy będzie dostępny ?
-czekają na dostawę
-oki poczekam, narazie mi sie nie śpieszy. . .
. . . pare tygodni puźniej. . .
-są
-nie ma
-. . .
-czekamy na dostawe
-kiedy będą ?
-pierwsza połowa stycznia
-super. . . za ohujanie mnie przesyłka gratis ma być !
-oczywiście, bez problemu
. . . i tak sobie czekam. . . i kij wie ile jeszcze bede czekał ;\

Spector Euro 5 LX / Ibanez GSR 200 -> Ampeg SVT 3 Pro -> coś kiedyś będzie...
Brotherhood Of Leworęczni

Official WD Spector Club Member #3
03-01-2007 00:25
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Beny
Senior Member

Jeśli o sklepach mówicie to proponuję odgrzać to http://forum.woobiedoobie.com/6914

Fender Jazz Bass CIJ + Ampeg BA-115T
6-osobowy band na Twoje wesele!
Leworęczne basy
03-01-2007 00:28
kacper_inc
Member

moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu.

.ja nie umiem śpiewać , dlatego gram na bassie.
03-01-2007 08:55
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bohen
Senior Member

kacper_inc napisał(a):
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl

Sprzedam Fender Precision 62 Reissue made in Japan 1700 zł
http://www.bohen.webpark.pl/precel.jpg
03-01-2007 09:18
irakijczyk
Tak naprawde Rex Brown...

+1 :smilie:

Spector Euro 5 LX / Ibanez GSR 200 -> Ampeg SVT 3 Pro -> coś kiedyś będzie...
Brotherhood Of Leworęczni

Official WD Spector Club Member #3
03-01-2007 09:44
gsb
4x6550

Status: Niedostępny

Bohen napisał(a):

kacper_inc napisał(a):

Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.

Ale z drugiej strony, ceny wyzsze niz wszedzie indziej w necie.

Coś za coś niestety.

03-01-2007 10:39
musiek
Forumowa lutniczyna

gsb napisał(a):

Bohen napisał(a):

kacper_inc napisał(a):

Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.

Ale z drugiej strony, ceny wyzsze niz wszedzie indziej w necie.

Coś za coś niestety.

bo z maczosem trzeba umiec gadac ;d co do dobrych sklepow to polecam http://www.kami.sklep.pl . naprawde ful profesionalka-zamowilem piec to od razu [po dwoch czy trzech dniach] przyszly wszystkie papiery dotyczace rat [podpisac odeslac] i piec mialem w kilka dni smilie obsluga kompetentna, wszystko fajnie ;d pzdr

emsibi>bejbol>geljen-costam>czerwone glosne pudelko

Cytat:
Jak Galien nie grał to nie wiem co może zagrać

03-01-2007 10:50
hevi
Psychic Killer

irakijczyk napisał(a):
a mnie wkurwia MUSIC WORLD

-pytam sie czy mają na stanie to i to
-mamy !
-spoko. . . to zamawiam
-zamówienie zrealizowane
. . . pare dni puźniej . . .
-pytam sie czy wysłali już ?
-nie bo nie mają już tego
-jak to kurwa nie mają ? ! przecież jak sie pytałem to było
-no bo ich jest kilku w sklepie i jeden mi pisał że jest, a inny w tym czasie to sprzedał. . .
-noż kurwa mać myśle dałny jakieś no. . . pytam sie kiedy będzie dostępny ?
-czekają na dostawę
-oki poczekam, narazie mi sie nie śpieszy. . .
. . . pare tygodni puźniej. . .
-są
-nie ma
-. . .
-czekamy na dostawe
-kiedy będą ?
-pierwsza połowa stycznia
-super. . . za ohujanie mnie przesyłka gratis ma być !
-oczywiście, bez problemu
. . . i tak sobie czekam. . . i kij wie ile jeszcze bede czekał ;\

potwierdzam, ta sama gadka była jak zamawiałem piec. po 2 tygodniach od zamówienia raczyli wysłać.

no band
03-01-2007 11:17
unclefucker
Member

Status: Online

W May-shopie ktoś zamawiał.ile sie czeka? jest napisane, że niby 17 dni.jest szansa, żeby szyciej paczka doszła?

03-01-2007 11:38
musiek
Forumowa lutniczyna

unclefucker: czasami kupuje tam jakies poty albo cos-nie jest zle, wszystko fajnie idzie smilie pzdr

emsibi>bejbol>geljen-costam>czerwone glosne pudelko

Cytat:
Jak Galien nie grał to nie wiem co może zagrać

03-01-2007 11:55
jerry de bass
Senior Member

unclefucker napisał(a):
W May-shopie ktoś zamawiał.ile sie czeka? jest napisane, że niby 17 dni.jest szansa, żeby szyciej paczka doszła?

zakupiłem w may szopie kolumne aguilara gs112 w grudniu - 3 dni od wpłaty kolumna była w domu, polecam

Mbs to już majstersztyk jeżeli chodzi o obsługę

03-01-2007 12:21
Anonymous
Unregistered

gsb napisał(a):
do czarnej listy nalezałoby dorzucic sklep
MUSICCENTER.PL - opowiem w punktach swoje dosiwadczenie

1) chcialem kupic misker, kable, omikrofonowanie do bebnow, statywy wokalowe itp pierdółki

2) okazalo sie oczywiscie na www wszystko wyglada pieknie - wszystko "w magazynie" - tak na prawde od mojej wplaty na ich konto do relaizacji minal jakis miesiąc, bo niczego orpcoz kabli w magazynie nie było

3) jak juz przesylka dotarla (bez miksera - nie potrafili go skołowac mimo iz swieci sie dalej ładnie na stronie jako "dostepny") pomylone zostaly kable - nie wazne juz teraz jakie, po prostu czesc byla z innymi wtykami - napisalem maila, powiedziano mi ze mam odeslac a oni przysla te wlasciwie. ja wyslalem na drugi dzien - na ich czekalem 3 tygodnie, potem napisalem maila, drugiego, trzeciego - zero odpowiedzi.

4) ZADZWONILEM - opisalem sytuacje, nr faktury - powiedziano mi ze wysla nastepnego dnia

5) czekalem 2 tyg - nic nie przyszlo, ZADZWONILEM drugi raz poprosilem z szefem przedstawilem MOCNIEJ swoja sytuacje, bo bylem juz mocno wkurwiony a bez kabli nie moglem nic zrobic. jakby co podalem adres jeszcze razm maila telefon itp itd - gosc przeprosił i powiedział wysyłamy nastepnego dnia.

6) to było w listopadzie, jak łatwo sie domyslic, kabli nie mam do dzis. olałem sprawe bo szkoda moich nerwów i kasy na telefony.

Kiedys jak bede w Kaliszu to sie do nich przejde, moze po prostu odleje im sie na wycieraczke.

W koncu 60zl piechotą nie chodzi.

Zakupiłem statyw Herculesa za prawie 170zł.Przysłali uszkodzony.Odesłałem,a oni ściemniali,że juz mam się spodziewac nowego.W końcu wyszło na to,że nic do mnei nie jedzie,a oni walcza z dystrybutorem (Music Info-kolejny,który powinien sobie odpuścić).Po moich kilkunastu telefonach,sprawa wygląda tak,że wymusiłem na nich zwrot gotówki.Wczoraj dzwoniłem do centrali(Kalisz) dzis spodziewam sie telefonu i rozmowy z samą górą w celu wyjasnienia sprawy.Towar kupowałem w Poznaniu,żeby była jasnośc.
Tyle w temacie.

03-01-2007 12:33
Re: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Oceń ten temat:

Skocz do: