| Godni polecenie (lub nie) kontrahenci z forum i netu... |
| Autor | Wiadomość |
Domo Posting Freak       Skąd: Niepokalanów / Wwa Postów: 2,174 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2005 Status: Offline
| |
| 02-01-2007 19:21 | |
 |
gsb 4x6550      Skąd: Postów: 1,245 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2005 Status: Niedostępny
|
do czarnej listy nalezałoby dorzucic sklep MUSICCENTER.PL - opowiem w punktach swoje dosiwadczenie
1) chcialem kupic misker, kable, omikrofonowanie do bebnow, statywy wokalowe itp pierdółki
2) okazalo sie oczywiscie na www wszystko wyglada pieknie - wszystko "w magazynie" - tak na prawde od mojej wplaty na ich konto do relaizacji minal jakis miesiąc, bo niczego orpcoz kabli w magazynie nie było
3) jak juz przesylka dotarla (bez miksera - nie potrafili go skołowac mimo iz swieci sie dalej ładnie na stronie jako "dostepny") pomylone zostaly kable - nie wazne juz teraz jakie, po prostu czesc byla z innymi wtykami - napisalem maila, powiedziano mi ze mam odeslac a oni przysla te wlasciwie. ja wyslalem na drugi dzien - na ich czekalem 3 tygodnie, potem napisalem maila, drugiego, trzeciego - zero odpowiedzi.
4) ZADZWONILEM - opisalem sytuacje, nr faktury - powiedziano mi ze wysla nastepnego dnia
5) czekalem 2 tyg - nic nie przyszlo, ZADZWONILEM drugi raz poprosilem z szefem przedstawilem MOCNIEJ swoja sytuacje, bo bylem juz mocno wkurwiony a bez kabli nie moglem nic zrobic. jakby co podalem adres jeszcze razm maila telefon itp itd - gosc przeprosił i powiedział wysyłamy nastepnego dnia.
6) to było w listopadzie, jak łatwo sie domyslic, kabli nie mam do dzis. olałem sprawe bo szkoda moich nerwów i kasy na telefony.
Kiedys jak bede w Kaliszu to sie do nich przejde, moze po prostu odleje im sie na wycieraczke.
W koncu 60zl piechotą nie chodzi. |
|
| 02-01-2007 23:54 | |
 |
ibanezbass Member     Skąd: Zgorzelec Postów: 279 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 06-2006 Status: Online
|
gsb, normalnie kurwica mnie bierze jak pomyślę o Twojej sytuacji :shock: Współczuje Man.
U mnie w Zgorzelcu jest taki sklep "Artmusic", może nie są oszustami, ale obsługa jest do bani, ceny z kosmosu, a zamówienie czegoś graniczy z códem. np. koleś stwierdził, że takie coś jak struny FLATWOUND nie istnieją i że to jest mój wymysł - gdy chciałem takie zamówić. Chociaż kiedyś kupiłem płytę w tym sklepie na prezent dla mamy, zapłaciłem około 50zł, zapakowałem ładnie ten prezencik, mama odpakowała, a płyty w środku brak :shock: Głupi byłem, bo nie sprawdziłem, czy płyta w środku jest przy płaceniu za nią, ani tez później - ufałem poprostu że jak nowa płyta, oryginalna, zafoliowana to i w środku będzie. być może dystrybutor nie włożył płyty Nie zwrócili siana, opierdolili mnie żem złodziej i wyłudzacz, czułem sie frajersko. dawno to było i mi przeszło :/ Nie stety jestem w drobnych zakupach nie raz skazany na ten sklep(najbliższy lepszy 100km) Gdy zapytamy o coś sprzedawcę - np.: -Co Pan może powiedzieć o tej basówce? Koleś odpowie mniej więcej: -Dobra gitara, dobre drewno, cztery struny, fajnie brzmi, znana firma.
itp bzdury.
Ale jak zapytamy z jakiego drewna, to gość sie spoci i bedzie szukał w katalogach w necie żeby zobaczyć z jakiego drewna jest jakiś tam tani rockwood droższy u nich o 200zeta niż normalnie
Ostatnio, jakiś czas temu wlazłem tam i pytam sie: ile bedzie kosztować sprowadzenie multuefektu zoom b2? Koleś sprawił wrażenie wkurwionego(coś al'a "jak śmiesz o to pytać?!") i odpowiedział złowrogo: - Niesprowadzamy zoomów!
Dowidzenia i wyszedłem.
Kiedyś było tam inaczej - pracował taki miły dziadek, który wiedział że sprzedaje instrumenty i akcesoria muzyczne, a nie jak ci teraz - oni nie wiedzą chyba czy sprzedają w mięsnym, czy w piekarni czy w muzycznym :/
Porażka, ale niestety sklep nie ma konkurencji i nie zanosi się żeby miało to się zmienić :? Zapraszam do posłuchania, oglądania i komentowania moich basowych wypocin: ibanezbass.mp3.wp.pl youtube.com/ibanezbasSR400
 |
|
| 03-01-2007 00:18 | |
 |
irakijczyk Tak naprawde Rex Brown...      Skąd: Hajnówka Postów: 1,408 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12-2005 Status: Offline
|
a mnie wkurwia MUSIC WORLD
-pytam sie czy mają na stanie to i to -mamy ! -spoko. . . to zamawiam -zamówienie zrealizowane . . . pare dni puźniej . . . -pytam sie czy wysłali już ? -nie bo nie mają już tego -jak to kurwa nie mają ? ! przecież jak sie pytałem to było -no bo ich jest kilku w sklepie i jeden mi pisał że jest, a inny w tym czasie to sprzedał. . . -noż kurwa mać myśle dałny jakieś no. . . pytam sie kiedy będzie dostępny ? -czekają na dostawę -oki poczekam, narazie mi sie nie śpieszy. . . . . . pare tygodni puźniej. . . -są -nie ma -. . . -czekamy na dostawe -kiedy będą ? -pierwsza połowa stycznia -super. . . za ohujanie mnie przesyłka gratis ma być ! -oczywiście, bez problemu . . . i tak sobie czekam. . . i kij wie ile jeszcze bede czekał ;\ Spector Euro 5 LX / Ibanez GSR 200 -> Ampeg SVT 3 Pro -> coś kiedyś będzie... Brotherhood Of Leworęczni

Official WD Spector Club Member #3 |
|
| 03-01-2007 00:25 | |
 |
Beny Senior Member      Skąd: Żuromin Postów: 985 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 03-2005 Status: Offline
| |
| 03-01-2007 00:28 | |
 |
kacper_inc Member    Skąd: Postów: 132 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2005 Status: Offline
|
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu. .ja nie umiem śpiewać , dlatego gram na bassie. |
|
| 03-01-2007 08:55 | |
 |
Bohen Senior Member      Skąd: Postów: 1,127 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl Sprzedam Fender Precision 62 Reissue made in Japan 1700 zł http://www.bohen.webpark.pl/precel.jpg |
|
| 03-01-2007 09:18 | |
 |
irakijczyk Tak naprawde Rex Brown...      Skąd: Hajnówka Postów: 1,408 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12-2005 Status: Offline
|
+1 : : Spector Euro 5 LX / Ibanez GSR 200 -> Ampeg SVT 3 Pro -> coś kiedyś będzie... Brotherhood Of Leworęczni

Official WD Spector Club Member #3 |
|
| 03-01-2007 09:44 | |
 |
gsb 4x6550      Skąd: Postów: 1,245 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 09-2005 Status: Niedostępny
|
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.
Ale z drugiej strony, ceny wyzsze niz wszedzie indziej w necie.
Coś za coś niestety.
|
|
| 03-01-2007 10:39 | |
 |
musiek Forumowa lutniczyna       Skąd: Rybnik Postów: 3,818 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
moim skromnym zdaniem morał jest taki, żeby jebać kupowanie przez neta (z wyjątkiem sprawdzonych miejscówek) i ruszyć dupsko do najbliższego dużego miasta w poszukiwaniu potrzebnego sprzętu. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest http://www.mbs.evision.pl Jest to jakies wyjscie, maczos bardzo spoko gość.
Ale z drugiej strony, ceny wyzsze niz wszedzie indziej w necie.
Coś za coś niestety.
bo z maczosem trzeba umiec gadac ;d co do dobrych sklepow to polecam http://www.kami.sklep.pl . naprawde ful profesionalka-zamowilem piec to od razu [po dwoch czy trzech dniach] przyszly wszystkie papiery dotyczace rat [podpisac odeslac] i piec mialem w kilka dni obsluga kompetentna, wszystko fajnie ;d pzdr
 emsibi>bejbol>geljen-costam>czerwone glosne pudelko
Jak Galien nie grał to nie wiem co może zagrać |
|
| 03-01-2007 10:50 | |
 |
hevi Psychic Killer      Skąd: Z Lasu Postów: 1,376 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
a mnie wkurwia MUSIC WORLD
-pytam sie czy mają na stanie to i to -mamy ! -spoko. . . to zamawiam -zamówienie zrealizowane . . . pare dni puźniej . . . -pytam sie czy wysłali już ? -nie bo nie mają już tego -jak to kurwa nie mają ? ! przecież jak sie pytałem to było -no bo ich jest kilku w sklepie i jeden mi pisał że jest, a inny w tym czasie to sprzedał. . . -noż kurwa mać myśle dałny jakieś no. . . pytam sie kiedy będzie dostępny ? -czekają na dostawę -oki poczekam, narazie mi sie nie śpieszy. . . . . . pare tygodni puźniej. . . -są -nie ma -. . . -czekamy na dostawe -kiedy będą ? -pierwsza połowa stycznia -super. . . za ohujanie mnie przesyłka gratis ma być ! -oczywiście, bez problemu . . . i tak sobie czekam. . . i kij wie ile jeszcze bede czekał ;\ potwierdzam, ta sama gadka była jak zamawiałem piec. po 2 tygodniach od zamówienia raczyli wysłać.
no band |
|
| 03-01-2007 11:17 | |
 |
unclefucker Member     Skąd: Postów: 326 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 02-2006 Status: Online
|
W May-shopie ktoś zamawiał.ile sie czeka? jest napisane, że niby 17 dni.jest szansa, żeby szyciej paczka doszła? |
|
| 03-01-2007 11:38 | |
 |
musiek Forumowa lutniczyna       Skąd: Rybnik Postów: 3,818 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 01-2005 Status: Offline
|
unclefucker: czasami kupuje tam jakies poty albo cos-nie jest zle, wszystko fajnie idzie pzdr
 emsibi>bejbol>geljen-costam>czerwone glosne pudelko
Jak Galien nie grał to nie wiem co może zagrać |
|
| 03-01-2007 11:55 | |
 |
jerry de bass Senior Member     Skąd: Postów: 502 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
W May-shopie ktoś zamawiał.ile sie czeka? jest napisane, że niby 17 dni.jest szansa, żeby szyciej paczka doszła? zakupiłem w may szopie kolumne aguilara gs112 w grudniu - 3 dni od wpłaty kolumna była w domu, polecam
Mbs to już majstersztyk jeżeli chodzi o obsługę
|
|
| 03-01-2007 12:21 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
do czarnej listy nalezałoby dorzucic sklep MUSICCENTER.PL - opowiem w punktach swoje dosiwadczenie
1) chcialem kupic misker, kable, omikrofonowanie do bebnow, statywy wokalowe itp pierdółki
2) okazalo sie oczywiscie na www wszystko wyglada pieknie - wszystko "w magazynie" - tak na prawde od mojej wplaty na ich konto do relaizacji minal jakis miesiąc, bo niczego orpcoz kabli w magazynie nie było
3) jak juz przesylka dotarla (bez miksera - nie potrafili go skołowac mimo iz swieci sie dalej ładnie na stronie jako "dostepny") pomylone zostaly kable - nie wazne juz teraz jakie, po prostu czesc byla z innymi wtykami - napisalem maila, powiedziano mi ze mam odeslac a oni przysla te wlasciwie. ja wyslalem na drugi dzien - na ich czekalem 3 tygodnie, potem napisalem maila, drugiego, trzeciego - zero odpowiedzi.
4) ZADZWONILEM - opisalem sytuacje, nr faktury - powiedziano mi ze wysla nastepnego dnia
5) czekalem 2 tyg - nic nie przyszlo, ZADZWONILEM drugi raz poprosilem z szefem przedstawilem MOCNIEJ swoja sytuacje, bo bylem juz mocno wkurwiony a bez kabli nie moglem nic zrobic. jakby co podalem adres jeszcze razm maila telefon itp itd - gosc przeprosił i powiedział wysyłamy nastepnego dnia.
6) to było w listopadzie, jak łatwo sie domyslic, kabli nie mam do dzis. olałem sprawe bo szkoda moich nerwów i kasy na telefony.
Kiedys jak bede w Kaliszu to sie do nich przejde, moze po prostu odleje im sie na wycieraczke.
W koncu 60zl piechotą nie chodzi. Zakupiłem statyw Herculesa za prawie 170zł.Przysłali uszkodzony.Odesłałem,a oni ściemniali,że juz mam się spodziewac nowego.W końcu wyszło na to,że nic do mnei nie jedzie,a oni walcza z dystrybutorem (Music Info-kolejny,który powinien sobie odpuścić).Po moich kilkunastu telefonach,sprawa wygląda tak,że wymusiłem na nich zwrot gotówki.Wczoraj dzwoniłem do centrali(Kalisz) dzis spodziewam sie telefonu i rozmowy z samą górą w celu wyjasnienia sprawy.Towar kupowałem w Poznaniu,żeby była jasnośc. Tyle w temacie. |
|
| 03-01-2007 12:33 | |
 |
| |
|