Efekty basowe |
| Autor | Wiadomość |
zakk Member     Skąd: Postów: 449 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Zakk, narazie jest Mati H, z czasem powstanie caly alfabet i powstanie cala kolonia Matich i to jkuz bedzie inwazja, trzeba to powstrzymac  Nie zauważyłeś że już jest iwazja?? Z Korei.Nazywa sie MatiZ 
"Sometimes I wish the rest of my life may be spent somewhere in Tibet with clean air, bright sky and hopefully a clean mind. That's my wish." The Dalai Lama |
|
| 18-09-2004 18:34 | |
 |
bartek_wegorek Posting Freak       Skąd: Postów: 3,470 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Zakk, narazie jest Mati H, z czasem powstanie caly alfabet i powstanie cala kolonia Matich i to jkuz bedzie inwazja, trzeba to powstrzymac  Nie zauważyłeś że już jest iwazja?? Z Korei.Nazywa sie MatiZ 
MatiZ ??? To juz doszło do Z, cholera jest juz caly alfabet, trzeba zabanowac wszystkich oprocz prawdziwego Matiego 
>>>GROOVE, that's what it's all about<<< |
|
| 18-09-2004 18:37 | |
 |
Anonymous Unregistered
|
Pamiętajcie tylko, że to ja jestem ten prawdziwy : : jedyny, milutki, słodziutki : : |
|
| 18-09-2004 18:45 | |
 |
dex44 Administrator         Skąd: Postów: 2,149 Grupa: Administratorzy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
powinienes dodac "prowokator" |
|
| 18-09-2004 18:46 | |
 |
bartek_wegorek Posting Freak       Skąd: Postów: 3,470 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
jedyny, milutki, słodziutki :  : głupiutki 
>>>GROOVE, that's what it's all about<<< |
|
| 18-09-2004 18:46 | |
 |
zakk Member     Skąd: Postów: 449 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
powinienes dodac "prowokator" e tam od razu wyjeżdżać z prowokatorstwem... po prostu "typ niepokorny" 
ciesz sie dex że nie ma tu kogoś na miare Przepotwornego Mariana 
"Sometimes I wish the rest of my life may be spent somewhere in Tibet with clean air, bright sky and hopefully a clean mind. That's my wish." The Dalai Lama |
|
| 18-09-2004 18:48 | |
 |
CyPHeR^DiaZ Member     Skąd: Postów: 183 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Ja mam multi BOSS ME-8B. Jest to dobry sprzęcik (jak na swoje lata). Jak miałem Mayonesa B4 to grzebałem ostro w eq i compresorze aby poprawić brzmienie. W tej chwili mam Ibaneza ATK i tylko w tle gdzieś daleko używam octavera, deleya, flangera/chorusa ale tylko dla smaczku na głównym planie jest cały czas oryginalne brzmienie bas+wzmacniacz. Z prostej przyczyny to palce mają grać a nie efekt. On jest tylko do podkreślenia danej chwili w utworze (moim skromnym zdaniem ). Oczywiście w domq zawsze bawię się : : i szukam jakiejś nowej konfiguracji ale na próbach często zdarza się, że poprostu nie pasują. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ........::::: | [ JAZZ BASS - może kiedyś ] | :::::........ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
| 18-09-2004 21:30 | |
 |
mageLLan Junior Member    Skąd: Postów: 70 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Hmm... a moze to Twoje alter-ego?? Albo kopia z innego wymiaru..otwarły sie bramy czasoprzestrzeni... albo zaswiatów... i przychodzą nasze klony... yyy :shock: i beda Wojny Klonów  albo Mortal Kombat... Ciekawe kiedy pojawi sie zakk H albo zakk X , albo co gorsza zaX  osobiscie wykonam fatality :twisted: |
|
| 18-09-2004 22:35 | |
 |
BionicVapourBoy Junior Member    Skąd: Postów: 98 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
| |
| 27-10-2004 17:40 | |
 |
CosmoSquig Posting Freak       Skąd: Kraków Postów: 2,796 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Grałem w sklepie, brzmi strasznie tandetnie, ma małe możliwości ustawienia, fajnie natomiast wygląda. Digitech BP200 jest mniej plastikowy w brzmieniu. No gas no fun |
|
| 27-10-2004 20:44 | |
 |
Pietro Posting Freak      Skąd: Dębica/Rzeszów Postów: 2,182 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
grałem dzisaj na zoomie 506 II porażka totalna jak dla mnie zapał do nabycia efektu uleciał jak reką odiął jak cos to tylko ze 2 kostki Spector Euro 4 --> TE SMX 12 AH 250 --> Hartke 2.5 XL. zgnity karton
http://www.piotrczajka.pl |
|
| 27-10-2004 21:02 | |
 |
broda Junior Member    Skąd: Postów: 31 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
A ja mam struny nie zmieniane od stycznia, nie prane. Gram brudnymi paluchami wystawiam na słońce, na mróz, na deszcz... Teraz to mam zajebiste brzmienie, nikt takiego over driva nie ma jak ja. Kumple z kapeli twierdzą, że zmiana strun w moim przypadku będzie poważnym kopniakime w jaja dla całej kapeli . Swoją drogą czerwone Warwicki mogą naprawde dużo znieść :twisted: Reasumując mój efekt to: zdezelowane warwicki czerwone 40 60 80 100, żadenj elektorniki zasilania , w pełni analogowy procesor dźwięku... Teraz czekam na grom z jasnego nieba i na kare od Swaroga za takie bluźnierstwa, no i na wyklęcie z gildii basowej.  |
|
| 27-10-2004 21:58 | |
 |
kundzia Member     Skąd: Postów: 334 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 10-2004 Status: Offline
| digitech bp 200
... ludziska a co myślicie o Digetech'u BP 200 ?
 |
|
| 27-10-2004 22:19 | |
 |
Muody Senior Member      Skąd: Postów: 1,826 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem najwspanialszego efektu na tej ziemi... czyli ebs multicomp... polecam każdeu nieprzeciętne cacko  |
|
| 28-10-2004 15:17 | |
 |
Jajko bzdurox      Skąd: Postów: 1,067 Grupa: Użytkownicy Dołączył: 08-2004 Status: Offline
|
Muody może byś coś nagrał bo też sie przymierzałem do tego efektu ale kasa narazie idzie na wzmacniacz ale i tak go kupie a próbki na stronie są zbyt profesionalne i jeszcze długo tak nie zabrzmie więc chciałbym usłyszeć nie studyjne nagranie tego cuda  sprzedam Pickup NORDSTRAND MM 5.3 |
|
| 28-10-2004 16:05 | |
 |
| |
|