Odpowiedz Napisz temat 
Strony (83):« Pierwsza < Poprzednia  1  2  3  [4] 5  6  7  8  Następna > Ostatnia »
1 Głosów - 5 Średnio   Efekty basowe
AutorWiadomość
zakk
Member

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline

bartek_wegorek napisał(a):
Zakk, narazie jest Mati H, z czasem powstanie caly alfabet i powstanie cala kolonia Matich i to jkuz bedzie inwazja, trzeba to powstrzymac Icon_mrgreen

Nie zauważyłeś że już jest iwazja?? Z Korei.Nazywa sie MatiZ Icon_mrgreen

"Sometimes I wish the rest of my life may be spent somewhere in Tibet with clean air, bright sky and hopefully a clean mind. That's my wish." The Dalai Lama
18-09-2004 18:34
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
bartek_wegorek
Posting Freak

zakk napisał(a):

bartek_wegorek napisał(a):
Zakk, narazie jest Mati H, z czasem powstanie caly alfabet i powstanie cala kolonia Matich i to jkuz bedzie inwazja, trzeba to powstrzymac Icon_mrgreen

Nie zauważyłeś że już jest iwazja?? Z Korei.Nazywa sie MatiZ Icon_mrgreen

MatiZ ??? To juz doszło do Z, cholera jest juz caly alfabet, trzeba zabanowac wszystkich oprocz prawdziwego Matiego Icon_mrgreen

>>>GROOVE, that's what it's all about<<<
18-09-2004 18:37
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Anonymous
Unregistered

Pamiętajcie tylko, że to ja jestem ten prawdziwy :smilie: jedyny, milutki, słodziutki :smilie:

18-09-2004 18:45
Re: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
dex44
Administrator

Grupa: Administratorzy

powinienes dodac "prowokator"

18-09-2004 18:46
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
bartek_wegorek
Posting Freak

Mati napisał(a):
jedyny, milutki, słodziutki :smilie:

głupiutki smilie

>>>GROOVE, that's what it's all about<<<
18-09-2004 18:46
zakk
Member

dex44 napisał(a):
powinienes dodac "prowokator"

e tam od razu wyjeżdżać z prowokatorstwem... po prostu "typ niepokorny" smilie

ciesz sie dex że nie ma tu kogoś na miare Przepotwornego Mariana Icon_mrgreen

"Sometimes I wish the rest of my life may be spent somewhere in Tibet with clean air, bright sky and hopefully a clean mind. That's my wish." The Dalai Lama
18-09-2004 18:48
CyPHeR^DiaZ
Member

Ja mam multi BOSS ME-8B. Jest to dobry sprzęcik (jak na swoje lata). Jak miałem Mayonesa B4 to grzebałem ostro w eq i compresorze aby poprawić brzmienie. W tej chwili mam Ibaneza ATK i tylko w tle gdzieś daleko używam octavera, deleya, flangera/chorusa ale tylko dla smaczku na głównym planie jest cały czas oryginalne brzmienie bas+wzmacniacz. Z prostej przyczyny to palce mają grać a nie efekt. On jest tylko do podkreślenia danej chwili w utworze (moim skromnym zdaniem smilie ). Oczywiście w domq zawsze bawię się :smilie: i szukam jakiejś nowej konfiguracji ale na próbach często zdarza się, że poprostu nie pasują.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ........::::: | [ JAZZ BASS - może kiedyś smilie ] | :::::........ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
18-09-2004 21:30
mageLLan
Junior Member
**

zakk napisał(a):
Hmm... a moze to Twoje alter-ego?? Albo kopia z innego wymiaru..otwarły sie bramy czasoprzestrzeni... albo zaswiatów... i przychodzą nasze klony... yyy :shock: i beda Wojny Klonów Icon_mrgreen albo Mortal Kombat...

Ciekawe kiedy pojawi sie zakk H albo zakk X , albo co gorsza zaX Icon_mrgreen

osobiscie wykonam fatality :twisted:

18-09-2004 22:35
BionicVapourBoy
Junior Member
**

Nie wiem czy było, ale zapytam....

czy ktoś grał na Korgu AX10B

http://www.musiccenter.pl/?mod=item&g1=1&g2=4&g3=13&id=2567

... jeśli tak proszę o opinię.

http://www.threewishes.art.pl/
27-10-2004 17:40
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
CosmoSquig
Posting Freak

Grałem w sklepie, brzmi strasznie tandetnie, ma małe możliwości ustawienia, fajnie natomiast wygląda. Digitech BP200 jest mniej plastikowy w brzmieniu.

No gas no fun
27-10-2004 20:44
Pietro
Posting Freak

grałem dzisaj na zoomie 506 II porażka totalna jak dla mnie zapał do nabycia efektu uleciał jak reką odiął jak cos to tylko ze 2 kostki

Spector Euro 4 --> TE SMX 12 AH 250 --> Hartke 2.5 XL. zgnity karton

http://www.piotrczajka.pl
27-10-2004 21:02
broda
Junior Member
**

A ja mam struny nie zmieniane od stycznia, nie prane. Gram brudnymi paluchami wystawiam na słońce, na mróz, na deszcz... Teraz to mam zajebiste brzmienie, nikt takiego over driva nie ma jak ja. Kumple z kapeli twierdzą, że zmiana strun w moim przypadku będzie poważnym kopniakime w jaja dla całej kapeli Icon_mrgreen .
Swoją drogą czerwone Warwicki mogą naprawde dużo znieść :twisted:
Reasumując mój efekt to:
zdezelowane warwicki czerwone 40 60 80 100, żadenj elektorniki zasilania , w pełni analogowy procesor dźwięku... Teraz czekam na grom z jasnego nieba i na kare od Swaroga za takie bluźnierstwa, no i na wyklęcie z gildii basowej. Icon_mrgreen

27-10-2004 21:58
kundzia
Member

digitech bp 200

... ludziska a co myślicie o Digetech'u BP 200 ?

27-10-2004 22:19
Muody
Senior Member

Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem najwspanialszego efektu na tej ziemi... czyli ebs multicomp... polecam każdeu nieprzeciętne cacko Icon_mrgreen

28-10-2004 15:17
Jajko
bzdurox

Muody może byś coś nagrał bo też sie przymierzałem do tego efektu ale kasa narazie idzie na wzmacniacz ale i tak go kupie a próbki na stronie są zbyt profesionalne i jeszcze długo tak nie zabrzmie więc chciałbym usłyszeć nie studyjne nagranie tego cuda Icon_mrgreen

sprzedam Pickup NORDSTRAND MM 5.3
28-10-2004 16:05
Odpowiedz Napisz temat