Odpowiedz Napisz temat 
Strony (8):« Pierwsza [1] 2  3  4  5  Następna > Ostatnia »
Chwalimy się swoimi nagraniami - czyli kto jak gra !
AutorWiadomość
Michu_sax
Member

Grupa: Użytkownicy
Status: Offline
Chwalimy się swoimi nagraniami - czyli kto jak gra !

Może się pochwalicie swoim graniem ? Jakieś filmiki , nagrania ? Ciekawe kto jaki poziom prezentuje . Marcina sobie odpuścimy bo chyba każdy tutaj go słyszał i do amatorów napewno nie należy smilie

Postaram się w weekend coś nagrać i pochwalić się swoim graniem mizernym smilie

A w międzyczasie zapraszam do chwalenia się smilie Nawet jak zaczynacie , warto pokazać to innym i usłyszeć wiele rad co by poprawić swój styl

Pozdrówka

Ćwiczenie czyni mistrzem . w każdej dziedzinie !
30-03-2007 21:50
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
ALCIK
Junior Member
**

Popieram.

Dobrze by było coś usłyszeć :smilie:

Samouk-Amator
31-03-2007 21:02
Znajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Agnieszka
Junior Member
**

jestem jak najbardziej za.musze tylko coś nagrać i wrzucić do kompa pozdrawiam wszystkie saksofoniki :smilie:

01-04-2007 14:13
sochabend
Junior Member
**

A jak wstawia sie pliki aduio ze swoimi nagraniami?

01-04-2007 14:15
vandoren
Junior Member
**

sochabend napisał(a):
A jak wstawia sie pliki aduio ze swoimi nagraniami?

wrzuc na http://www.rapidshare.de (opcja upload) i poźniej umieść link który pokaże Ci rapidshare tutaj na forum

01-04-2007 16:06
ALCIK
Junior Member
**

Agnieszka napisał(a):
jestem jak najbardziej za.musze tylko coś nagrać i wrzucić do kompa pozdrawiam wszystkie saksofoniki :smilie:

Witam... Nasze Strony :smilie:

Samouk-Amator
01-04-2007 17:14
Agnieszka
Junior Member
**

hej ja też witam JASEŁKO

01-04-2007 17:34
sochabend
Junior Member
**

Vandoren sorry ze ci głowę truje, ale jak juz sie tam zarejestrowałem to nie wiem gdzie wrzucic nagranie (to nie jest plik video tylko audio). jak może sz to napisz jak to zrobic krok po kroku.
Będę bardzo wdzięczny. :o

01-04-2007 19:19
vandoren
Junior Member
**

sochabend napisał(a):
Vandoren sorry ze ci głowę truje, ale jak juz sie tam zarejestrowałem to nie wiem gdzie wrzucic nagranie (to nie jest plik video tylko audio). jak może sz to napisz jak to zrobic krok po kroku.
Będę bardzo wdzięczny. :o

ok. wchodzimy na stronę rapidshare.com, nie trzeba się rejestrować;

po wejsciu na stronę widać pasek (ramkę), z jej prawej strony są 2 przyciski (przeglądaj i upload);

najpierw wciskacie "przeglądaj" co umożliwia przeglądanie zawartości twardego dysku, ustawiacie plik których chcecie załadować - wtedy w pasku pokazuje się sciezka do niego (czyli miejsce w którym plik się znajduje, przykładowo moze to wyglądać tak: C:\Documents and Settings\Sebo\Pulpit\nazwa utworu.mp3);

potem wciskacie upload i plik się ładuje na tą stronę, trwa to chwilę.

po załadowaniu pliku pojawia sie komunikat "File nazwa utworu.mp3 (7431 KB) uploaded" - wiadomo ze plik został załadowany prawidłowo;

następnie schodzicie na dół strony, gdzie na niebiesko, podkreślony widnieje komunikat:
"I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link."
klikacie na niego

pojawia się (również na dole strony) komuniakt:
"Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/23844956/nazwa utworu.mp3.html"

wtedy umieszczacie (wklejacie) na stronie forum częsc z tego komunikatu, czyli:
"http://rapidshare.com/files/23844956/nazwa utworu.mp3.html"

i to wszystko

to jest własnie link do waszych produkcji, klikniecie na niego powoduje przejscie na stronę rapidshare'a i możliwość sciągniecia go a potem odsłuchania

01-04-2007 20:03
m_i-k_i
Newbie
*

Niezłą stronką do udostępniania muzyki jest IMEEM (tylko trzeba się zarejestrować, żeby odsłuchiwać muzykę i można uploadować tylko mp3).

1. Rejestrujesz się.
2. Na stronie głównej, w prawym górnym rogu na niebieskim pasku jest przycisk Upload - naciskasz na niego.
3. Wybierasz "Music".
4. Wybierasz "Put it on my Profile".
5. Klikasz na "Przeglądaj" i wybierasz plik, który chcesz załadować.
6. Naciskasz "Start Upload".
7. Po chwili ekran się zmieni. Będzie można dołączyć jakiś obrazek jako okładkę dla utworu, zmienić tytuł, artystę, nazwę albumu i opis.
8. Trzeba wybrać styl (genre).
9. Kliknij na "Finsh Upload"
10. Do 15 minut powinien przyjść do ciebie email z linkiem do strony z utworem. Jeśli nie przyjdzie to utwór możesz znaleźć w swoim profilu -> "music". Po naciśnięciu na konkretny utwór wyświetli się strona z tym utworem, którą możesz tu zamieścić.

Brzmi trochę skomplikowanie ale tak naprawdę jest bardzo intuicyjne.
Powodzenia w uploadowaniu plików :lol:

EDIT
Zapomniałem dać linka do strony :smilie:
http://www.imeem.com

01-04-2007 21:27
sochabend
Junior Member
**

No. Zapraszam do wysłuchania i wyrażenia swoich opinii. Utwór nagrany ze 2lata temu. Moje solo znajduje si e tak 2.50 min
Oczywiście nie jest to moja kompozycja. Wokalista według mnie jest świetny, solo pozostawia wiele do życznia.

http://rapidshare.com/files/23860944/Tell_Me.mp3.html

Zapraszam
:oops:

01-04-2007 22:03
Nowakowski
Moderator

Grupa: Moderatorzy

Brawo dla pierwszego odważnego :smilie:
Czyzby nie bylo wiecej chetnych Icon_mrgreen

http://www.nowakowski.net.pl
http://www.myspace.com/marcinnowakowski
07-04-2007 19:41
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownikaRe: Szybka odpowiedź Zacytuj ten post w odpowiedzi
Michu_sax
Member

Kurde ja już mam nagrane video ale domową kamerą i dźwięk masakra . Ale ok , postaram się zmniejszyć wielkość filmu i wrzucić na youtubea.

07-04-2007 21:59
Michu_sax
Member

Ok , oto link do mojego pierdzenia :

http://www.youtube.com/watch?v=Jeameio1eQI

Proszę o wyrozumiałość smilie Gram 3,5 miesiąca po 11 letniej przerwie ( czyli jakby nie patrzeć ucze się od nowa poza teorią ) poza tym nagrane domową kamerą i słaba kompresja dźwięku . Uwierzcie mi , że na żywo brzmi lepiej smilie chociaż do ideału mu 1000 lat gwiezdnych ale się staram smilie Jak dorwe porządny mikrofon to nagram jak Pan Bóg przykazał !

Czekam na negatywne opinie :smilie:

Pozdrowionka ! :smilie:

07-04-2007 22:41
cop74
Junior Member
**

Michu - mi się podoba spox :smilie: - mam taką samą sytuację po 10 latach powrót do saxu ( wcześniej szkoła muzyczna I stopnia) od miesiąca nauka od początku (szkoła P.Barona) - a co gorsza zmienianie nawyków ze szkoły.
(bodźcem do powrotu było to forum.później kupno wymarzonego sax'u YTS 62)

pozdr wszystkich Adam :smilie:

08-04-2007 11:34
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych
Oceń ten temat:

Skocz do: