Forum muzyczne Woobie Doobie

Pełna wersja: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wklejajcie tutaj swoje oferty, bo faktycznie ostatnio dużo tego sie robi. Najlepiej przyklejcie. 8)
Białystok, basista szuka kapeli klimaty metalcore i pochodne (nie emo )
Szukam dziewczyny.

Żartowałem Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen

Anonymous

Ja poszukuje mojego zaginionego kumpla Leszka Skrzypulca , z ktorym wczesniej gralem .
Potem udzielal sie on w
zespolach "ga ga" "Natura" i tym podobnych zboczonych formacjach . Gdyby ktos mial pojecie jak go odnalezc to prosilbym bardzo o mail.Jako nagroda Skrzynal Piwa.
Ja jako basista po stracie zespołu,chętnie oddam się w dobre ręce.
Chętnie pogram w klimatach metalcore, deathcore, choc ostrym i nietuzinkowym gitarowym graniem tez nie pogardze. Icon_mrgreen
Jako głosi podpis. Przygarnę do zespołu klawiszowca i wokalistę (nie nie może być baba i nie, to NIE jest szowinizm).
Klimaty hradrockowe, a inspiracje. głownie DP, Sabbs ale wszystko co dobre w muzyce też smilie
Klawisz powienien miec chociaż klawisz, a wokal dobry wokal (choćby potencjał) Icon_mrgreen .

Kontakt na priv lub gg: 2933011
Basista czyli ja smilie szuka melodyjnej kapeli punk-rockowej, albo opierajacej sie na muzyce rock/emo/punk (style od lajtowyego simple plan, good charlotte czy weezera, do bad religion, pennywise itp) - zadne zyganie do mikrofonu albo nasz rodzimy jabol punk. Mam dorby sprzęt (ampeg/fender) i chęć zaangazowania sie w cos powaznego wreszcie.

mail: gsb@tsb.pl, gg 873826

gsb napisał(a):
Basista czyli ja smilie szuka melodyjnej kapeli punk-rockowej, albo opierajacej sie na muzyce rock/emo/punk (style od lajtowyego simple plan, good charlotte czy weezera, do bad religion, pennywise itp) - zadne zyganie do mikrofonu albo nasz rodzimy jabol punk. Mam dorby sprzęt (ampeg/fender) i chęć zaangazowania sie w cos powaznego wreszcie.

A nie grasz juz z Dust Blow?

gsb napisał(a):

Ile jest km z Poznania do Wrocławia? :twisted:
EDIT: i jeszcze pierwiastek FOO FIGHTERS musielibyśmy dorzucić. :twisted:

hevi napisał(a):
Białystok, basista szuka kapeli klimaty metalcore i pochodne (nie emo )

Bright Ophidia szuka zdajesię basisty
http://www.bright-ophidia.metal.pl/

Śląsk, kapela oscylująca w cięższych brzmieniach szuka dobrego basisty.
Poniżej link do przykładowych dwóch krótkich kawałków.

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=12AD577278546C44

Zainteresowanych proszę o mail.
maciej.widlok@poczta.fm

Pozdrawiam.

Aval2ach napisał(a):
Szukam dziewczyny.

Żartowałem Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen

+1 , chetnie blondynka z duzym biustem. . . . . . . . . :twisted:

A ja szukam wokalisty + perkusisty
basista szuka kapeli w olsztynie lub okolice, zagram wszystko, byle skład by trzymał poziom smilie
Przekierowanie