Forum muzyczne Woobie Doobie

Pełna wersja: Witamy na forum (tu sie witac)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
zeby nie bylo 1000000 tematoof czescsmilie
No i prawidłowośc to ja sie na dobry początek przywitam. Icon_mrgreen

Witam, Tobik jestem. Gram na basie sobie. Lubie motocykle i komputery oraz dobry browar :smilie:
"joł" - maczos. żeby nie było że podrabiam Icon_mrgreen
Eloł. Jestem Macius i od ok. 2 lat zajmuje sie uderzaniem plugawymi paluchami o 4 kawalki metalu w postaci sznurkowsmilie. Pozdrawiam grajkow basowych obu plcismilie
Witam jestem Muody od 1 marca 2001 gram na basie.
ej dziadygi was to juz wszyscy znaja Icon_mrgreen
no ale trzeba sie przywitac Icon_mrgreen
Witam, jestem Sopel, jestem na tym forum juz w chuj czasu, nie umiem grac na basie, ale sa tu fajne panienki to je bajeruje i wyrywam.
Przepraszam, cześć 8) jestem wesoły zakk, lubię piwa smak Icon_mrgreen

Anonymous

Przepraszam cześć
Jestem Mati i lubię grać na basie, chodź na gitarze tesh troszkę no i perkusję lubię katować ale mnie bębniarz goni a jak na klawiszach gram kolędy to całą rodzina żyga........bla bla bla
Elo jestem Bartosz (Warszawa) ...na basie gram od 2003 r.
Jestem starym piernikiem (jak na rozpoczynanie gry na instrumencie), ktory na dodatek samotnie zmaga się z nauką gry (ze wzgledu na finanse) więc zapewne nie dla mnie światła reflektorów, autografy itede. Gram bo to lepsze niż picie do lustra i chyba jedyna konstruktywna rzecz jaką robie w życiu.
Nie brzdąkam w żadnym zespole bo perkusista okazał się debilem do kwadratu a gitarzysta wyjechał. :?
W każdym razie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Bede zaśmiecał rózne watki czasami próbując od was wyciagnąc różne potrzebne mi informacje dotyczące basa smilie

P.S. dlaczego dziewczęta są witane tak wylewnie a faceci nie? :smilie:

NuBel napisał(a):
P.S. dlaczego dziewczęta są witane tak wylewnie a faceci nie? :smilie:

bo... np. nie masz biustu Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen :smilie:

hey, jestem tu nowy Icon_mrgreen

pozdro :smilie:

ANTonio napisał(a):
Eloł. Jestem Macius

nie macius. tylko nie macius. do maciusiow to my tu mamy awersje. macieju niech pozostanie.

a ja jestem brzoza von bass an der klang, szczelam glupie pozy jak gram, mecze biedna gitare od 4 lat... i nie lubie cie, Tycha!

No to ja tez powiem HELLo smilie Na basowke choruje od kwietnia '02 i chetnie wejde pod czyjes 'skrzydla' w celu prawidlowego rozwoju tego schorzenia.
Przekierowanie