zeby nie bylo 1000000 tematoof czesc

No i prawidłowośc to ja sie na dobry początek przywitam.
Witam, Tobik jestem. Gram na basie sobie. Lubie motocykle i komputery oraz dobry browar :

:
"joł" - maczos. żeby nie było że podrabiam

Eloł. Jestem Macius i od ok. 2 lat zajmuje sie uderzaniem plugawymi paluchami o 4 kawalki metalu w postaci sznurkow

. Pozdrawiam grajkow basowych obu plci

Witam jestem Muody od 1 marca 2001 gram na basie.
ej dziadygi was to juz wszyscy znaja

no ale trzeba sie przywitac

Witam, jestem Sopel, jestem na tym forum juz w chuj czasu, nie umiem grac na basie, ale sa tu fajne panienki to je bajeruje i wyrywam.
Przepraszam, cześć 8) jestem wesoły zakk, lubię piwa smak

Przepraszam cześć
Jestem Mati i lubię grać na basie, chodź na gitarze tesh troszkę no i perkusję lubię katować ale mnie bębniarz goni a jak na klawiszach gram kolędy to całą rodzina żyga........bla bla bla
Elo jestem Bartosz (Warszawa) ...na basie gram od 2003 r.
Jestem starym piernikiem (jak na rozpoczynanie gry na instrumencie), ktory na dodatek samotnie zmaga się z nauką gry (ze wzgledu na finanse) więc zapewne nie dla mnie światła reflektorów, autografy itede. Gram bo to lepsze niż picie do lustra i chyba jedyna konstruktywna rzecz jaką robie w życiu.
Nie brzdąkam w żadnym zespole bo perkusista okazał się debilem do kwadratu a gitarzysta wyjechał. :?
W każdym razie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Bede zaśmiecał rózne watki czasami próbując od was wyciagnąc różne potrzebne mi informacje dotyczące basa
P.S. dlaczego dziewczęta są witane tak wylewnie a faceci nie? :

:
Eloł. Jestem Macius
nie macius. tylko nie macius. do maciusiow to my tu mamy awersje. macieju niech pozostanie.
a ja jestem brzoza von bass an der klang, szczelam glupie pozy jak gram, mecze biedna gitare od 4 lat... i nie lubie cie, Tycha!
No to ja tez powiem HELLo

Na basowke choruje od kwietnia '02 i chetnie wejde pod czyjes 'skrzydla' w celu prawidlowego rozwoju tego schorzenia.