Zmieniliśmy engine z trochę przyciężkawego i równie dziurawego phpBB na - mam nadzieję, lepsze - MyBB.
Jeśli coś nie działa, tak jak powinno - piszcie tutaj.
Jak na razie widzę, że wszystkie PW są zaznaczone jako nieodczytane. Ale to może was skusi, żeby niepotrzebne usunąć - konwersja ich z phpBB trwała kilkadziesiąt minut ;> .
Nie zostały przekonwertowane pola "Skąd". Musicie je uzupełnić jeszcze raz.
Maksymalny rozmiar avatara zwiększyłem do 150x150. To jako bonus albo rekompensata

Czemu mój podpis stał się nagle taki ogromny?
Bo widocznie mycode działa trochę inaczej niż bbcode

. Ale ładnie wygląda, co?
I jeszcze test załącznika...
Brawo Kamil

Choc forum ma wciaz podstawowe 2 wady ( techniczne ) - PHP + MySQL

Popraw mnie jesli sie myle

Nie lepiej jakies Oracle XE i Python(od biedy diango) przez FastCGI
nie no joke - dobra robota
No i jeszcze jedno - pasuje przeiterowac tablice z podpisami ( o ile wogole jest ) i poprawic podpisy a dokladnie ich wielkosc - mysql cos niby obsluguje regexp'y wiec chyba da sie

Wygląda aż za bardzo imponująco, zaraz to zmienię.
Ogólnie zmiany fajoskie :

:
p.s. Czy załącznikiem może być np. nagranie mp3

Dziwnie trochę, ale pożyjemy zobaczymy. Proponuję "przycisnąć" userów żeby wywalili z sygnaturki jaki sprzęt mają (np ograniczenie do adresów stron i pierdół typu jakieś cytaty itp), powinno to odiążyć troszkę opcję szukaj.
Zauważyłem dwa problemy:
1. Cudzysłowy wyświetlają się jako """ n.p. "JAWORKOWY "REALBOOK"".
2. Każdy (nawet Kamil) ma Reputację = 0. A ja się nie zgadzam
Edit(1): i po zalogowaniu się mój status wyświetla się wciąż jako "Offline". Po co wyświetlać informacje, które są błędne (to samo dotyczy Reputacji).
Edit(2): data "Dołączył" jest wyświetlana po angielsku "Sep 2004". Skoro Poprzednia/Następna Strona jest po polsku (brawo Kamil), to i data mogłaby być po polsku.
Edit(3): Jeszcze mnie zastanawia co oznacza informacja "Grupa: Użytkownicy". Domyślam się że może być jeszcze jakaś inna grupa (n.p. Administratorzy) ale przydatność takiej informacji jest znikoma.
Marek
no wlasnie - trzeba ogolnie baze do konca zmigrowac - wrazie problemow sluze pomoca

- chodzi o "
Dzień dobry!
Bardzo ładnie, trochę zakręcony jeszcze jestem, ale chyba będzie OK.
Taka sprawa - nie działają te ikonki, od wchodzenia bezpośrednio do ostatniego napisanego posta, co jest odrobinę upierdliwe
:

:
ps. moja ikonka jest pod ręką :

:
ja bym prosil zeby na stronie z topicami bylo tak jak ostatnio-3 pierwsze i 3 ostatnie strony tematu, kolory na jakies lagodniejsze zdecydowanie ;d i ogolnie mi sie nowe nie podoba ;d pzdr
jakby sie dało coś z ShoutBoxem zrobić, żeby po odpaleniu tak jak na starym forum pokazane były najnowsze wiadomości, a nie trzeba było zjeżdżać na dół, to by było miło... niby nic, ale trochę upierdliwe

Proponuję breadcrumb, czyli to:
Forum muzyczne Woobie Doobie / Muzycy / Woobie Doobie - forum ogólne / Nocne zmiany na forum! ;]
wrzucić też pod danym wątkiem - wcześniej było nad i pod, o ile pamiętaj, a teraz jest tylko nad - wygodnie jest jak jest i tu i tu 
No dobra, a autologowanie?
I co to jest ta reputacja?

Ło matko, omal nie spadłem z krzesła jak wlazłem dzisiaj na łubidubi